Reacties en foto's

 • ZO 13/11
  Kromme Rijngebied tussen Doorn en Cothen
  22 km
  VOL
  Utrecht, Revalidatiecentrum Het Zonnehuis Doorn
  7/7 deeln.
 • ZO 13/11
  Kromme Rijngebied tussen Doorn en Cothen
  Utrecht, Revalidatiecentrum Het Zonnehuis Doorn
  22 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Theo L

  ( organisator / kaartlezer ) 15-11-2022

  Ja, dat was een heerlijke dag die fris begon. We besloten om de warme ruimte van het revalidatiecentrum achter ons te laten en
  op een terras de eerste zonnewarmte van de dag te voelen.
  Dan op stap richting Cothen. Halverwege hadden we de eerste stop op een plek waar ooit een klein perron was en de graaf en gravin van Lynden Sandenburg in- en uitstapten.
  In Cothen vonden we zowaar op het middaguur een open café. Koffietijd voor ons.
  Daarna volgden we kilometers lang een pad met aan de rechterhand de Kromme Rijn en links uitgestrekte, monotone vlaktes met Engels raaigras.
  De terugweg over landgoed Hardenbroek en Moersbergen bood ons een open landschap. Sfeervol was de lage zon in de rug en goudgeel strijklicht dat over bos en weide lag. Een fijne dag met elkaar!

 • Ottelien W

  14-11-2022

  Ha Theo, ha Medewandelaars, een zomerse novemberdag in t Langbroek in goed gezelschap, met zorgvuldig gedoseerde pauzemomenten, een uitgekiende route.. ja, we kunnen wel merken dat je géén beginneling bent in t organiseren van deze wandeling, Theo 😉 Jarenlange ervaring, telkens weer een tocht, elke keer een feest en dan na negenennegentig eerdere mooie omzwervingen, als voorlopig hoogtepunt deze topdag tussen Doorn en Cothen. Dankjewel Theo, en dank aan de Medewandelaars. Groet en graag tot ziens, Ottelien

 • Jeannette P

  13-11-2022

  De 100ste wandeling die Theo voor de Wandelsite organiseert. Wat een feest dat ik daar bij mocht zijn. Theo trakteerde ons op koffie bij het Zonnehuis. Daarna een heerlijk ontspannen, zonnige wandeling gemaakt door het Utrechtse landschap. Veel dank Theo voor het organiseren van deze jubileum wandeling. Alle medewandelaars bedankt voor hun gezelschap. Het was een fijne wandeldag.

 • Nico S

  13-11-2022

  Vandaag de 13e was voor mij het summum van hoe een wandeldag zou moeten zijn. Een herfstdag met 16 gr. Celsius en de zon die nog een extra dimensie aan de kleurenpracht van de bladeren gaf. Van het ene- liepen we telkens weer naar een volgend voor mij onbekend landgoed en het bleef me verrassen. De deelnemers zorgden deze dag voor een perfecte-, onderlinge sfeer. Tot slot complimenten voor Theo die vandaag zijn 100ste wandeling organiseerde en ons al dit moois aandeed. Onder zijn bezielende leiding liet hij de wandeling perfect verlopen. Kortom allen bedankt voor deze schitterende dag! Groet en tot ziens, Nico

 • Marjan G

  13-11-2022

  Zo'n mooie dag...zonlicht en herfstkleuren, vergezichten en water...het was de 100e van Theo en het was genieten!

 • Ingrid v

  13-11-2022

  Hartelijk gefeliciteerd met je 100e, Theo! En wat een prachtige dag had je ervoor uitgekozen. Het begon met de koffietraktatie op een zonnig terras en zonnig en windstil bleef het de hele dag. Fraaie route met bekende en onbekende stukken, nog een zonnig terras in Cothen, en opvallend rustig overal. Leuke gesprekken onderweg. Topdag.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo