Reacties en foto's

 • ZO 06/11
  Oisterwijks allerlei
  15 km
  Noord-Brabant, Meneer van Eijck
  6/7 deeln.
 • ZO 06/11
  Oisterwijks allerlei
  Noord-Brabant, Meneer van Eijck
  15 km
  6/7 deeln.
 •  

 • Henk v

  ( organisator / kaartlezer ) 06-11-2022

  Dag wandelaars,

  Het is natuurlijk jammer als de weersvooruitzichten voor een wandeling niet heel geweldig zijn. Veel organisatoren herkennen het verband tussen matige voorspellingen over het weer tijdens een wandeling en verschuivingen op de lijst van deelnemers. Maar het voordeel is dat iedereen extra blij is als de weersomstandigheden weer blijken mee te vallen. Daarom hadden we vandaag een dubbel genoegen. Het is en blijft een mooie afwisselende route en het weer overtrof alle verwachtingen in positive zin. Alleen het stukje na de laatste horeca hadden we een beetje echte regen.
  Het was weer heerlijk buiten zijn. De horeca in de gewelven van Nemelaer was verrassend leuk. In het verleden hebben we daar alleen op het terras gezeten. Maar dit was wel een extra attractie.
  Op de Kampina was het echte herfstig. Veel beukenblaadjes op de grond als een bruin tapijt. Natuurlijk de vennen en de stroompjes. Volop afwisseling dus.
  De groep was kleiner dan die had kunnen zijn maar wel heel gezellig.
  Ik heb een topdag gehad.
  Iedereen bedankt voor de gesprekken de onderweg en graag tot een volgende wandeling.
  Groeten,
  Henk

 • Marlou v

  07-11-2022

  Het was inderdaad een schitterende wandeling met een leuk gezelschap! Prachtige herfst sfeer.

 • Wilma S

  07-11-2022

  Hallo Allemaal, ik heb begrepen dat niet iedereen de fotolink geopend krijgt. Hier een nieuwe aangepaste link die hopelijk WEL werkt.. Succes...Groetjes Wilma

  Foto's: https://myalbum.com/album/bG8n3tXrGFom/?invite=08570f39-c45b-4c2a-a010-fe91c42b999a

 • Wilma S

  06-11-2022

  Elke dag uitkijken naar het weerbeeld voor deze zondag. Het ging op en af. Maar een echte wandelaar laat zich door dit natuurverschijnsel niet tegen houden. Heerlijk om in dit jaargetijde nog even de laatste blaadjes aan de bomen te zien, de voeten slepend door de reeds afgevallen , gekleurde bladeren. Wat fijn dat ik me toch niet heb laten weerhouden door de weersverwachting..het valt erg vaak mee. En het is beloond...pas de laatste paar kilometers is het wat gaan spetteren... Het meeste op weg naar huis met een voldaan gevoel. Hoewel ik al vaak in de omgeving van Oisterwijk heb gelopen ,is het toch linksom of rechtsom een heerlijke tocht, die me telkens weer verbaast van haar schoonheid. Het koffiestopje met , bij kasteel Nemelaer , deze keer niet buiten , maar verrassend gezellig in de kelder.Top. Een klein gezelschap,met veel enthousiasme voor het wandelen en buiten zijn in de natuur....Nog een laatste stop met een heerlijk drankje en dan huiswaarts, terugkijkend op weer een heerlijke dag. Dank je wel Henk voor het delen en dank aan de medegenieters voor het aangename gezelschap...Tot Ziens , Groet, Wilma p/s een link naar wat plaatjes van een dagje buiten zijn in de natuur , volgt hieronder...even nagenieten...

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Ivonne v

  06-11-2022

  Jij ook nogmaals hartelijk bedankt Henk voor opnieuw een fantastische wandeling en een heerlijke dag. Het weer is inderdaad heel goed geweest en de omgeving was mooi om te zien in een andere jaargetijde. Ik heb ervan genoten en ben erg blij dat ik ben meegegaan. Een goed begin van een nieuwe werkweek en veel binnen zitten. Tot bij de volgende wandeling.