Reacties en foto's

 • ZO 20/11
  Beerze, Kampina en Beerze
  17 km
  Noord-Brabant, Gerrithoeve
  5/7 deeln.
 • ZO 20/11
  Beerze, Kampina en Beerze
  Noord-Brabant, Gerrithoeve
  17 km
  5/7 deeln.
 •  

 • Henk v

  ( organisator / kaartlezer ) 20-11-2022

  Dag medewandelaars,

  Het was weer een heerlijke dag om te wandelen. Hoewel ik van veel van mijn wandelingen houd geloof ik dat deze toch wel een streepje voor heeft. Veel variatie met bos, hei, water en (voormalig) landbouwgebied. Van alles wat en dan ook nog warme gezellige horeca. Kortom alles wat een wandelaar mag verlangen.
  Het komt niet vaak voor dat je een andere groep van de Wandelsite tegenkomt maar vandaag zagen we, niet toevallig natuurlijk bij het liefelijke stukje van de Beerze waar die door het bos stroomt de groep met Ed. Toen wij na afloop warm en droog in de Gerrithoeve zagen hoe de regen toen begon te vallen hebben we nog even aan hen gedacht. Want zij hadden een wat grotere ambitie qua afstand.
  Zoals al aangeduid regen hebben we weinig gehad en de temperatuur was natuurlijk wat lager dan we de laatste tijd gewend waren maar het is natuurlijk ook eind november.
  Ik heb genoten van de wandeling en de gesprekken onderweg. Dit was weer een dag om in te lijsten.

  Maar dan nu toch even wat feedback voor de afzeggers van het laatste uur. Ik organiseer wandelingen omdat ik andere wandelaars wil laten meegenieten van de mooie routes die ik in de loop der tijd gevonden heb. Ik ben behoorlijk bezig geweest om mooie routes te vinden. En er zijn wandelaars die graag met mij meegaan. Heel fijn.
  Maar als meerdere personen een plaats op de lijst van deelnemers bezet houden gaan mensen die op de reservelijst staan zich op een gegeven moment afmelden omdat zij dan voor hun plan b kiezen. En dan zie ik op vrijdag een aantal personen zich op het allerlaatste moment afmelden. Met als gevolg dat de groep op zondag niet eens vol is. En dat terwijl de weersverwachtingen niet eens bijzonder slecht zijn. Het is heel gewoon dat het eind november herfstig weer is. Ik zie dan dat het voor een aantal mensen niet lukt om een fijne wandeldag te hebben terwijl dat goed gekund had. En daar word ik wel chagrijnig van.
  Dus beste afzegger van het laatste uur. Als je in de herfst, de winter, de lente of de zomer enkel wilt wandelen als alle omstandigheden perfect zijn heb ik liever dat jij je niet inschrijft op mijn wandelingen.

  Met vriendelijke groet,
  Henk

 • Wil H

  20-11-2022

  Vandaag was weer zo'n wandeldag zoals die moet zijn. Een kleine maar gezellige groep wandelaars, een prachtige natuur in herfst- en winterkleuren, een prachtige wandeling en gezellige horeca, daar kijk je na afloop van de wandeling toch helemaal tevreden op terug.... De thuisblijvers die hebben afgezegd vanwege de verwachte regen hebben een mooie wandeling gemist, de echte regen begon pas toen we al aan een drankje zaten na afloop van de wandeling. Wandelgroet, Wil

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Netty v

  20-11-2022

  Vandaag was het weer eens een vijf sterren wandeldag in een mooie afwisselende natuur met herfstkleuren Alles klopte en de horeca was ook perfect. Het wandelgroepje had afwisselende en interessante gespreksonderwerpen. Het weer was kouder dan we de laatste tijd hebben gehad, maar het was met winterjas , handschoenen etc. heerlijk om te wandelen. Henk bedankt voor de organisatie en begeleiding. Alle wandelaars bedankt voor het welslagen van deze heerlijke wandeldag. Ik ben erg voldaan.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Ivonne v

  20-11-2022

  Beste Henk, Hartelijk bedankt voor opnieuw een heerlijke, mooie en gezellige wandeling. Ik ben heel blij dat ik ben meegegaan en had ook absoluut niet ook maar even het idee om af te zeggen. Voor mij is het wandelen om lekker buiten te zijn, van de natuur te kunnen genieten en in een fijn gezelschap te zijn en te kunnen lachten. Ik heb er echt van genoten en hou me ook weer aanbevolen voor een volgende, heerlijke wandeling. Bedankt!!!!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo