Reacties en foto's

 • WO 11/01
  Eext, Anloo, Anloerdiepje en de Pinetum tuin
  18 km
  Drenthe, Eext
  13/15 deeln.
 • WO 11/01
  Eext, Anloo, Anloerdiepje en de Pinetum tuin
  Drenthe, Eext
  18 km
  13/15 deeln.
 •  

 • Ton v

  ( organisator / kaartlezer ) 11-01-2023

  Hallo allemaal!
  Het was vandaag weer genieten in en om Eext, Gasteren en Anloo. Heerlijk weer waardoor wij onze pauzes buiten in de natuur konden nemen. Dus gelukkig geen probleem met de gesloten horeca zaken.
  Mooie natuur en gelukkig geen moerassige paden, maar zoals te verwachten was wel veel ontmoetingen met onze overleden voorouders. Het gebied wordt niet voor niets het “Pompeii” van Drenthe genoemd. Heel fijn dat Harry weer mee kon lopen! Geweldig Harry!!! Ook wil ik nog een aardige wandelaar bedanken voor het aangeboden drankje! Heel erg bedankt!
  Allemaal een hartelijke groet en tot ziens op een volgende wandeling!
  Ton

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Frank M

  14-01-2023

  Prachtige gedeeltelijke nieuwe wandeling door Eext en Anloo zonder natte voeten te krijgen bij het oversteken van het Anlooer stroompje. Wat hebben wij geluk gehad woensdag, de enige droge dag van de week. leuk dat de horeca weer meegewerkt heeft om te starten met koffie en gezellig de wandeling af te sluiten met een drankje. Allemaal bedankt voor de gezelligheid en vooral Ton voor de organisatie en mooie foto's. Tot de volgende wandeling, groeten Frank.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Kay H

  11-01-2023

  Beste Ton en medewandelaars, het was zeker genieten vandaag, wat een prachtige route had je voor ons in petto. Wat een gezellige horeca gelegenheid had je uitgezocht. Het pompeii van Drenthe vond ik heel bijzonder, zo mooi in het bos met al die verschillende bomen. Bedankt voor deze prachtige wandeling en gezellige dag. Groetjes Kay

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Lotty S

  11-01-2023

  Hallo, We boften weer met het weer, en het was weer vanouds een gezellige wandeldag! Nog bedankt, Ton!