Reacties en foto's

 • VR 20/01
  Rotterdam-Zuid
  16 km
  VOL
  Zuid-Holland, Rotterdam
  11/11 deeln.
 • VR 20/01
  Rotterdam-Zuid
  Zuid-Holland, Rotterdam
  16 km
  11/11 deeln.
  VOL
 •  

 • Joke W

  ( organisator / kaartlezer ) 20-01-2023

  Op deze tocht leek geen zegen te rusten: in december gecanceld vanwege ijzel en nu vandaag stakingen in het ov en sneeuw. Gelukkig reden trein, metro en tram wel. De sneeuw was in Rotterdam weg en dus viel het allemaal mee. Uiteindelijk toch gaan lopen vandaag met een leuk groepje. Rotterdam-Zuid is relatief onbekend en we waren verrast door het groene karakter van de wandeling. Telkens hadden we mooie kijkjes op de skyline van Rotterdam vanuit onverwachte hoeken.
  De stop bij de Bonte Keukentafel was erg leuk. Het eten en drinken was vol zorg bereid door jongeren met een matig tot ernstige verstandelijke beperking.
  Aan het einde nog lekker even bijkomen, voordat we weer naar huis gingen.
  Bedankt allemaal voor de gezelligheid! Tot een volgende keer!

 • Tiny K

  20-01-2023

  Het was heftig weer toen ik de deur uitging voor deze wandeling. Gelukkig was het op de weg niet glad. Het was droog toen we begonnen met wandelen en tijdens een behoorlijke plensbui zaten we aan de koffie. Al met al viel het nog mee. We hadden een gezellig groepje en de wandeling was verrassend leuk. Dank je wel Joke voor de organisatie en allen bedankt voor de gezelligheid. Graag tot een volgende keer. Groet Tiny.