Reacties en foto's

 • VR 02/12
  Loonse- en Drunense Duinen Oost
  16 km
  VOL
  Noord-Brabant, Biezenmortel
  7/7 deeln.
 • VR 02/12
  Loonse- en Drunense Duinen Oost
  Noord-Brabant, Biezenmortel
  16 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Henk v

  ( organisator / kaartlezer ) 02-12-2022

  Dag medewandelaars,

  Het was heerlijk wandelen op deze tweede dag van de meteorologische winter. De nattigheid bleef beperkt tot een heel lichte miezer gedurende de eerste drie kwartier van de wandeling. En het was precies grauw genoeg om de minder gemotiveerde wandelaar thuis of elders bij de kachel te houden. Heerlijk rustig in het bos en in de horeca. En uiteindelijk hebben we op het laatst blauwe lucht zelfs even de zon gezien.
  De oostelijke helft van de Loonse en Drunense Duinen is wat minder spectaculair dan de westkant. Maar volgens mij lag er toch genoeg zand op de route om een idee te krijgen hoe pittig de Duinen kunnen zijn.
  We hadden een gezellige groep wandelaars die een behoorlijk tempo aanhielden zonder daar schijnbaar veel moeite mee te hebben.
  Ik heb genoten van de tocht en de gesprekken onderweg.
  Iedereen bedankt en graag tot een volgende keer.
  Groeten,
  Henk

 • Wil H

  03-12-2022

  We begonnen met een beetje miezerregen, maar al redelijk snel werd het droog en 's middags kwam de zon er zelfs nog even door... Fris was het wel maar het is ook winter inmiddels. De natuur was echt prachtig, deels kale bomen en dus veel blad op de grond, deels gekleurd blad nog aan de bomen en de weilanden waren supergroen. Het was een mooie wandeldag met een zeer gezellige groep wandelaars, ik heb ervan genoten. Wilma, bedankt voor de foto's, nog lekker even terugkijken en nagenieten. Groet, Wil

 • Wilma S

  02-12-2022

  Ondanks de vochtige en frisse start zijn we beloont met heerlijk wandelweer na een korte tijd. Zelfs het zonnetje heeft zich nog even laten zien ter afsluitig van een heerlijke , verrassende wandeldag in een minder bekend deel van de Loonse en Drunense Duinen. Wat meer bos , maar toch ook in het begin en einde een stukje traditioneel klapzand...Het was genieten van de natuur en de mensen in de groep....maar zeker ook van de aangeboden wandeling door Henk. Geheel belangenloos heeft hij weer deze mooie tocht willen voorbereiden. Daar mogen we als wandelaars zeer blij mee zijn...dat kan/wil niet iedereen.. Daarom Henk, Dank je wel voor deze dag. En voor de nieuwsgierige onder ons....de fotolink staat weer hieronder... Groetjes en tot een volgende keer, Wilma

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Netty v

  02-12-2022

  Het was een heerlijke en mooie wandeling met een fijne groep mensen. Ik sluit me bij bovenstaande reacties aan. Henk en medewandelaars heel erg bedankt voor het welslagen van deze dag. Wilma bedankt voor de mooie foto's. Graag tot een volgende keer.