Reacties en foto's

 • ZA 21/01
  Kerkepaden-Tichelroutes Markelo
  17 km
  VOL
  Overijssel, Markelo
  11/11 deeln.
 • ZA 21/01
  Kerkepaden-Tichelroutes Markelo
  Overijssel, Markelo
  17 km
  11/11 deeln.
  VOL
 •  

 • Henriette v

  ( organisator / kaartlezer ) 21-01-2023

  Weer een leuke buitendag gehad. Een mooie wandeling door het glooiende landschap rond Markelo. Fijn wandelweer erbij en een gezellige groep mensen. Joss, bedankt voor je positieve woorden. Toch nog een kleine correctie op jouw Twentse dialect. Het is Ait Vedan. Leuk dat jullie allemaal meeliepen en graag tot een volgende keer! Groet, Henriette

 • Joss S

  21-01-2023

  Beste Henriette, " Een zeer afwisselende wandeling door het Twentse landschap " dat was de openingszin bij de aankondiging van jouw wandeling in Markelo. Geen woord teveel over jouw uitgezette wandeling door de wijdse omgeving van het mooie Markelo. Geen busstaking, geen druppel regen op deze ietwat frisse zaterdag, deed ons groepje van tien de zeventien kilometer, terwijl de gelukkigen ook nog een tweetal reeën hadden gespot, vanaf een rustbankje. Wij werden vergast op de voorloper van het huidige KMMI, een opgehangen grote steen, waarbij alle weersomstandigheden op een bijgeplaatst bordje af te lezen waren. Met gevoel van humor, of het was nat, of droog, of het sneeuwde, of er was een aardbeving of.... Vermakelijke kunst temidden van het bos. Enige dialectische woorden in het Twents : " ait verna" oftewel laten we gaan. Henriette dank voor jouw organiseren, complimenten voor jouw tekst op de wandelsite bij de aankondiging, mede wandelaars fijn dat jullie ook van de partij waren.

 • Elise D

  21-01-2023

  Wij sluiten ons bij jouw mooie woorden aan Jos !

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Astrid P

  21-01-2023

  Het was een mooie, afwisselende winterwandeling, aangenaam gezelschap en fijn om van wat lekkers en warms in de diverse horeca te mogen genieten. Bedankt allen voor deze gezellige dag en graag weer tot een volgende keer!

 • Paul S

  21-01-2023

  Henriëtte, dank voor je mooie wandeling. Helaas heb ik zoveel gekletst dat ik niet altijd oog had voor de natuur om mij heen. Leuke dag gehad met leuke mensen. Markelo en omgeving waren voor mij nieuw, maar zeker de moeite waard.