Reacties en foto's

 • ZO 08/01
  Nieuwjaarswandeling naar Londo-heemtuin
  18 km
  VOL
  Utrecht, Doorn
  7/7 deeln.
 • ZO 08/01
  Nieuwjaarswandeling naar Londo-heemtuin
  Utrecht, Doorn
  18 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Theo L

  ( organisator / kaartlezer ) 08-01-2023

  Wat een heerlijke dag! Al vrij snel na de start begonnen we aan een route van klimmen en dalen over de flanken van de Heuvelrug.
  De Darthuizer Poort was de opvallendste. Daarna daalden we af naar het vlakke land van het Kromme Rijngebied. Op weg naar een lekkere zit
  in de heemtuinschuur van de Londo-heemtuin.
  Het was vooral een dag met een fijne groep wandelaars. Het grootste deel van de dag heerlijk buiten in een zonovergoten landschap.
  De afsluiting van onze dag vierden we in een historische ruimte van restaurant Sandenburg: wat ooit de wachtkamer was van de overstap van breedspoortrambaan Utrecht - Arnhem naar smalspoor richting Cothen en Wijk bij Duurstede.
  Wandelaars, dank voor de prettige sfeer die er was op deze dag.

 • Hein A

  08-01-2023

  Dank medewandelaars voor jullie gezelschap en gesprekken en vooral Theo voor jouw geweldige organisatie, wensen voor 2023 en bovenal heerlijke traktatie.

 • Gaby v

  08-01-2023

  Theo, bedankt voor het organiseren van deze mooie nieuwjaarswandeling. Een prachtige route kris kras door het bos over smalle slingerpaadjes, langs weilanden met mooie vergezichten , over een mooi landgoed en met leuke horeca. Wat was het gezellig om met zijn allen in de schuur van de Londo tuin te zitten met jouw geweldige appeltaart. Ik kijk terug op een fijne wandeldag met veel gezelligheid en leuke gesprekken. Groetjes, Gaby

 • Gert t

  08-01-2023

  Terug op Sandenburg, voor het eerst na de corona. Van de verwachte regen kwam niets terecht, wel van de zon die ons de hele dag vergezelde. Eigenlijk een prachtige voorjaarsdag, maar daar was het iedereen wel over eens, te warm voor de tijd van het jaar. Gesprekken over klimaat, de onvermijdelijke corona, energieprijzen en dure woningen. Gelukkig bleef er tijd over voor leukere gesprekken. En dan de horecastop. Twee pyromanen staken de kachel aan , koffie en thee werden gezet en de overheerlijke appeltaart met een exta beetje citroen maakten de stop af. Aan het eind een gezellige nazit, met gekletst over Amerikanen en geboortebeperking. Trouwens, Hamersveld! Nooit van gehoord. Allen heel hartelijk dank voor deze gezellige dag. Vr. Gr. Gert

 • Jeannette P

  08-01-2023

  Wat kan ik er nog aan toevoegen? Het was een fijne, gezellige wandeldag. Theo, veel dank voor de organisatie van deze dag. De Londotuin blijft een fijne plek. Alle medewandelaars bedankt.