Reacties en foto's

 • DO 26/01
  Stuifzanden,vennen en een beetje Krishnamurtie
  15 km
  VOL
  Overijssel, NS Ommen
  8/8 deeln.
 • DO 26/01
  Stuifzanden,vennen en een beetje Krishnamurtie
  Overijssel, NS Ommen
  15 km
  8/8 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / kaartlezer ) 26-01-2023

  Hoi wandelgenoten van deze bijzondere dag met zoveel sfeerbeelden door de prachtige weersomstandigheden. Na alle ijs en ijs koude dagen vandaag de zon die de kou uit de lucht haalde, heerlijk, de winterjas kon bijna uit. Nog een gezellige stop in restaurant de nieuwe brug met veel krentenwegge en een verdwaalde appeltaart, zoals altijd een aller hartelijkste ontvangst maar ja wat wil je ook als er zo’n gezellige club wandelaars binnenkomt. Daarna nog een uurtje naar het station om allemaal weer tevreden naar huis te gaan na deze ontspannen en mooie wandeling in Ommen. Tot een volgende keer maar weer, groetjes Annelies.
  En natuurlijk Tiny weer heel erg bedankt voor de mooie foto’s 🤓

 • Marianne t

  26-01-2023

  Annelies bedankt voor de prachtige tocht. Wat hebben we genoten van het mooie weer en van elkaar. Allemaal tot een volgende keer. 👍

 • Agnes H

  26-01-2023

  De wandeling was zoals altijd met Annelies mooi. Bomen en struiken glinsterden door bevroren waterdruppels in het lichte zonnetje. De chocolademelk met en zonder slagroom was heet en verwarmend. Bedankt Annelies en tot de volgende keer.

 • Tiny J

  26-01-2023

  Helaas vertrok mijn trein een kwartier te laat waardoor ik de overstap in Zwolle niet kon halen. Wat fijn dat jullie op mij hebben gewacht! Deze wandeling had ik niet willen missen, fantastisch fotogeniek weer met mist, en later zowaar ook nog zon. Die had ik al een tijdje niet gezien. Annelies bedankt voor de organisatie en allemaal voor de gezellige wandeling. Tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • rick d

  26-01-2023

  weer een prachtige wandeling! mooi gevarieerd en dank zij Annelies ook zon!! het was gezellig en tot een volgende keer!!! Rick Daling

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Ank o

  26-01-2023

  Annelies bedankt voor deze mooie dag. Het was een pracht wandeling met veel afwisseling . Prettig gezelschap graag tot een volgende keer.