Reacties en foto's

 • ZO 22/01
  EXTRA Verkort Rondje Leijland
  16 km
  VOL
  Noord-Brabant, Goirle
  7/7 deeln.
 • ZO 22/01
  EXTRA Verkort Rondje Leijland
  Noord-Brabant, Goirle
  16 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Henk v

  ( organisator / kaartlezer ) 22-01-2023

  Dag medewandelaars,

  Het was best een bijzondere wandeling vandaag. In het hart van Brabant lag nog veel sneeuw. En dat maakte het landschap weer heel anders dan anders. Ook grote kale akkers zien er met een laag sneeuw opeens veel mooier uit. Het was nog goed te zien dat het de afgelopen tijd goed nat geweest is. Bij de Leij vlakbij Goirle stond het water zo hoog dat we nog net met droge voeten de verlaagde delen van het wandelpad konden oversteken. En ook verderop stond er veel water. De Regte Hei lag er prachtig bij met veel wit.
  Omdat het lopen op de stukken met vertrapte sneeuw wat lastiger was heb ik de route een stukje ingekort. Maar ik denk dat veel van ons morgen zullen merken dat we bij deze wandeling sommige spieren meer gebruikt hebben dan bij een wandeling van bijvoorbeeld 20 kilometer. Maar wat mij betreft was het zeker de moeite waard.
  Iedereen bedankt voor de gezelligheid onderweg en wellicht tot een volgende keer.
  Groeten,
  Henk

 • Wil H

  22-01-2023

  Een winterse wandeling vandaag, met nog veel sneeuw op de bomen en de velden, prachtig! Dat geeft toch net een andere sfeer dan anders... En een beetje glibberig, glad en modderig was het ook wel hier en daar, maar dat hebben we goed doorstaan, ik kan me voorstellen dat we dat morgen nog wel voelen aan onze spieren. Verder een gezellige groep wandelaars met bekende en nieuwe gezichten en met wat passen en meten lekker kunnen zitten bij de horeca. Kortom, het was een fijne wandeldag! Wandelgroet, Wil

 • Ivonne v

  22-01-2023

  Het was een heerlijke wandeling. Goed om buiten te zijn en de benen te strekken, en inderdaad een fantastische omgeving. Dankjewel Henk voor het organiseren en iedereen aanwezig voor een gezellige tijd.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Netty v

  22-01-2023

  Vandaag hebben we weer een mooie wandeling in een winters jasje gehad. De weersomstandigheden waren prima en de ondergrond was onregelmatig en soms wat glad. De groep was gezellig. De horeca kenden we, maar is altijd goed. Henk bedankt voor de organisatie en iedereen bedankt voor zijn bijdrage aan deze dag.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo