Reacties en foto's

 • WO 22/02
  Enkhuizen oude stad en buitengebied met LUNCH
  17 km
  Noord-Holland, NS Enkhuizen
  5/7 deeln.
 • WO 22/02
  Enkhuizen oude stad en buitengebied met LUNCH
  Noord-Holland, NS Enkhuizen
  17 km
  5/7 deeln.
 •  

 • Robert H

  ( organisator / kaartlezer ) 22-02-2023

  In het weekend voor de wandeling leek het dat we vandaag met negen mensen op stap zouden gaan. Door enkele last minute afzeggingen werden dat er vijf. Dat kon de pret niet drukken. Een fijne chemie tussen de wandelaars, een droge dag en een lekkere lunch maakten het tot weer een mooie wandeldag. En de wandeling zelf zorgde daar natuurlijk ook voor. Afwisselend qua omgeving en met verschillende ondergronden (soms wat blubberig) Lekker het hoofd weer leeggemaakt en het lichaam getraind. Na het afsluitende drankje aan de ronde tafel bij het sfeervolle restaurant van Bleiswijk zette Alex op de weg naar het station een fractie te laat de sprint in en zag de trein net voor zijn neus wegrijden. De overige deelnemers waren met de auto. Het was een heerlijke dag!

 • Annemieke K

  22-02-2023

  Helaas kon ik niet mee dat vond ik jammer en als ik de reactie nu van Robbert lees nog meer jammer Graag een volgende Enkhuizen wandeling. Annemieke

 • Jan K

  22-02-2023

  Beste medewandelaars, Zoals vaak viel het weer erg mee; het bleef droog en het werd een mooie wandeldag door een afwisselende omgeving. Dat zou je niet direct in de omgeving van Enkhuizen verwachten. Heerlijk geluncht en ook aan het eind van de wandeling nog een lekkere Radler gedronken. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en wellicht tot een volgende keer.