Reacties en foto's

 • DO 16/02
  Rond Stulp en Vuursche
  20 km
  VOL
  Utrecht, NS Baarn
  7/7 deeln.
 • DO 16/02
  Rond Stulp en Vuursche
  Utrecht, NS Baarn
  20 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Ingrid v

  ( organisator / kaartlezer ) 16-02-2023

  Niet zo'n leuke start, het regende toen we gingen lopen. Maar dat duurde gelukkig niet lang, het stopte na een halfuurtje en het is tijdens de wandeling verder droog gebleven. Af en toe kwam het zonnetje er even door. Deze wandeling had ik al een paar keer gelopen, maar nu deed ik hem in tegengestelde richting en daardoor zag het er vaak heel anders uit en moest ik af en toe even zoeken. Gelukkig waren jullie geduldig. Horecastop in het Jachthuis is altijd gezellig en we waren samen een leuke groep. Dank jullie wel voor jullie positieve bijdrage en graag tot ziens. Toen ik thuiskwam regende het weer.....

 • Ingrid v

  ( organisator / kaartlezer ) 16-02-2023

  Ha Ingrid en Wandelgenoten, wat was t weer plezierig in de Koninklijke Bossen. Wat een feest, wat fantastisch dat ook wij - eenvoudige wandelmensen - in deze contreien mogen verblijven. De statige beuken, het majesteitelijke Pluismeer, de Stulp en het Wasmeer. Oké, de versiering van het uitkijk-bouwsel heeft weinig sjieks meer, maar we konden er prima ons boterhammetje eten. Het was gezellig, dat spatje regen bij de start ben ik alweer vergeten, het beeld dat overblijft is van een zonnig gezelschap in winters bemost bos in warme lentesfeer.
  Dank dank dat ik er nog bij paste vanaf de reservebank!
  Groet & graag tot ziens, Ottelien

 • Hans A

  17-02-2023

  Bedankt weer Ingrid voor deze wandeling. Op een buitje aan het begin na boften we met het weer. Leuk door het bos gestruind en ook de horeca was prima. Medewandelaars ook bedankt voor de gezelligheid.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen

 • Marjan G

  16-02-2023

  Dankjewel Ingrid, voor deze vlotte, mooie wandeling. Leuke kronkelpaadjes en leuke doorkijkjes, het was afwisselend. Met elkaar hadden we het gezellig, er werd heel wat afgekletst. Ook de horecastop was leuk, de enorme stukken appeltaart verdwenen als sneeuw voor de zon. Al met al een mooie dag buiten in de natuur. Tot een volgende keer allemaal, het was fijn!

 • Debora v

  16-02-2023

  Hoi Ingrid, het was weer een geweldige dag. Die kunnen ze niet meer afpakken. Wat een leuke paadjes. De sfeer was prima. Dank en tot een volgende keer. Groetjes van Debora