Reacties en foto's

 • DO 23/02
  Gouwe ouwe Steenwijk
  18 km
  VOL
  Overijssel, Steenwijk NS
  7/7 deeln.
 • DO 23/02
  Gouwe ouwe Steenwijk
  Overijssel, Steenwijk NS
  18 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Loes v

  ( organisator / kaartlezer ) 23-02-2023

  Beetje sombere heiige dag maar geen wind en lekkere temperatuur. Goed weer om na n kop koffie aan de wandel te gaan in de prachtige omgeving van Steenwijk. De lunch kunnen eten op een heel mooi plekje bij de hei en grafheuvels. Bijzonder om door dit eeuwenoude landschap te lopen, allemaal kleine olifantenpaadjes opgezocht! Slot Eese ivm de tijd overgeslagen maar de wandeling over het terrein van ‘de Hoogte’ was een goede vervanging. Over kleine paadjes door naar Fredesheim waar zowat iedereen aan de verse warme apfelstrudel ging, deze werd ons aangeraden door een erg aardige ‘jonge’ man en was niet te weerstaan. In ruil voor onze bestelling mochten we apart afrekenen! De foto’s van Tiny komen vast nog, van mij alleen een koffie/taart foto.
  Allemaal dank dat jullie meegelopen hebben, graag tot een volgende keer.
  Groet, Loes vd Vlist

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Tiny J

  24-02-2023

  Het was even de vraag of ik in Zwolle kon komen met al die stakingen van het OV, maar gelukkig reed de trein via Mariënberg wel. Leuk om weer eens boven Zwolle te lopen, dat is alweer een tijd geleden voor mij. Bedankt Loes, het was een mooie wandeling en allemaal tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Riet T

  24-02-2023

  Het was een prachtige wandeling, een mooie route over bos en heide van de Woldberg, met leuke horeca en veel gezelligheid! Loes, bedankt voor het organiseren en Tiny, bedankt voor de leuke foto’s. Tot een volgende wandeling!

 • Anneriek d

  23-02-2023

  Trouwens, het militaire materieel op het station van Steenwijk is niet bestemd voor Oekraïne maar voor een oefening in Duitsland!

 • Anneriek d

  23-02-2023

  Helemaal mee eens, Loes, dank!