Reacties en foto's

 • ZA 18/03
  NDSM-werf: STRAATmuseum Graffiti of Street Art?
  3 km
  Noord-Holland, NS Amsterdam CS
  5/7 deeln.
 • ZA 18/03
  NDSM-werf: STRAATmuseum Graffiti of Street Art?
  Noord-Holland, NS Amsterdam CS
  3 km
  5/7 deeln.
 •  

 • Angela F

  ( organisator / kaartlezer ) 18-03-2023

  Een zeer zonnige dag.

  Een begeesterde gids in het STRAATMUSEUM op de NDSM-WERF.

  Een gezellige Buurtsuper waar we met een Happy Birthday-gevoel hebben geproost op Pia’ verjaardag. Nogmaals Pia: Gefeliciteerd met je 5.- verjaardag.

  Door, over Het Schoonschip-Wijkje en vervolgens over Ceuvel, langs het einde van de Van-der-Pek-straatmarkt om vervolgens bij Indo Food wat pittige, heerlijke voedsel te nuttigen.

  Iedereen goed thuis gekomen? Ik hoop van wel en… Wandelaars, door te blijven wandelen ontmoeten wij elkaar steeds weer.

  Tot ziens op nog zo n zonnige barre🤣tocht, waar dan ook in NL,

  Angela F.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Agneta B

  19-03-2023

  Hoi allemaal, gister hebben we een mooie, gezellige dag gehad. We zijn meer te weten gekomen over Streetart, wat een prachtige werken met ieder een eigen boodschap erachter. Erg interessant. Ook zijn we door de vernieuwde, verhipte wijkjes gekomen waar ik nog nooit geweest was, waar inspiratievolle mensen wonen en werken en duurzaam bezig zijn. Angela bedankt voor de prachtige fotoreportage en iedereen bedankt voor de gezelligheid!

 • Mieke V

  18-03-2023

  Excuses dat ik niet aanwezig was. Ik vind het zelf heel jammer want was graag gekomen, door afgelopen drukke week was het me ontschoten, echt heel jammer! Met vriendelijke groeten, Mieke Visser

 • Pia B

  18-03-2023

  Een prachtige dag met een bezoek aan museum STRAAT met daarna een wandeling over NDSM-werf en door naar o.a. Schoonschip (duurzame drijvende wijk) en het terrein van Ceuvel (een voormalig scheepswerf). Koffie/thee bij Bbrood NDSM voorafgaand aan de rondleiding door een zeer inspirerende graffiti/street art artiest in museum STRAAT. Bij Waargenoegen (in markante straatje Papaverweg) een drankje gedaan en enkel heerlijke eigengemaakte appeltaart gegeten. Aan het einde van de wandeling afgesloten bij Indofood. Door Angela is een mooie fotocollage samengesteld van deze tocht met veerpontjes over het IJ, STRAAT museum enz. Mooie foto’s van alle werken in museum STRAAT en omgeving is door Angela samengesteld. Angela dank voor de organisatie van deze afwisselende tocht met museumbezoek en alle medewandelaars dank voor de gezelligheid. Tot een volgende keer en groetjes Pia.