Reacties en foto's

 • DI 14/03
  Van Ridderhofsteden naar Landgoed Beerschoten
  17 km
  Utrecht, NS Bunnik - NS Bilthoven
  7/9 deeln.
 • DI 14/03
  Van Ridderhofsteden naar Landgoed Beerschoten
  Utrecht, NS Bunnik - NS Bilthoven
  17 km
  7/9 deeln.
 •  

 • Nieske W

  ( organisator / kaartlezer ) 14-03-2023

  Miezeren het eerste halfuur, een buitje, en dat was alle misère! Het werd lichtbewolkt, zodat we 2x in de zon op een bankje konden pauzeren. Mooi contrast, de adellijke onderkomens uit vorige eeuwen naast de futuristische hoogbouw op de Uithof. Beerschoten en Panbos voorzagen ons van het nodige groen. Het was fijn wandelen met jullie! Graag tot ziens.

 • Debora v

  14-03-2023

  Hoi Nieske, vond het een topdag en het weer viel heel erg mee. Je hebt een mooi gebied laten zien. Dankjewel! Tot ziens en groetjes van Debora

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Thea m

  14-03-2023

  Wat een mooie wandeldag vandaag, verassend langs de Kromme Rijn met Rhijnauwen en Amelisweerd, de prachtige ridderhofsteden met bijbehorende landgoederen. En dan ineens komt je op Universiteitsterrein De Uithof, en ja hoor de zon komt door en konden we mooi onze boterhammen opeten Wie had dat verwacht toen we vanmorgen met regen vertrokken. We lopen via de Bilt en komen dan bij landgoed Beerschoten. Een bosrijk natuurgebied met een mooie beeldentuin rond het Paviljoen. Hierna nog een mooi groen gebied en we lopen Bilkthoven in. Jammer dat we die mooie kapel niet konden bekijken! Genoten van deze mooie en gezellige wandeling , met gezellige wandelaars en mooie gesprekken. Dank jullie wel en in het bijzonder Nieske voor de organisatie!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo