Reacties en foto's

 • ZO 12/03
  Zwerven door Nationaal Park De Veluwezoom
  16 km
  VOL
  Gelderland, Rheden
  7/7 deeln.
 • ZO 12/03
  Zwerven door Nationaal Park De Veluwezoom
  Gelderland, Rheden
  16 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Frans D

  ( organisator / kaartlezer ) 13-03-2023

  Hallo Veluwezoom lopers,
  De weersvoorspellingen waren niet gunstig maar uiteindelijk hebben we maar zo nu en dan een miezerig buitje over ons heen gekregen en in de loop van de middag zelfs een beetje zon.
  Zoals beloofd hebben we pittige klimmetjes gehad en mooie uitzichten met een goed beeld van de hoogteverschillen over de stuwwallen. De afwisseling in de natuur met verschillende soorten bossen, heide, zandpaden is ook in deze tijd van het jaar weer bijzonder. Bijna aan het eind nog even de schaapskudde bezocht en het wolf werend raster besproken.
  We hebben precies 16 kilometer gelopen met een gemiddeld tempo van 4,5 km per uur.
  We waren met z'n achten een kleine gezellige groep. Bedankt voor jullie aanwezigheid en wellicht tot een volgende keer.
  Akke bedankt voor je reactie en leuke foto's,
  Frans.

 • Akke V

  13-03-2023

  Dag Frans, Anne-Marie en andere meewandelaars, We hadden niet het meest fotogenieke weer, maar met zo'n mooie route valt er altijd nog wel wat te 'vangen'. Dus toch nog een link naar foto's erbij. Maar de werkelijkheid van zo'n dag met mist en miezer was mooier dan ik in de plaatjes kon vangen. Prachtige wandeling in goed gezelschap. Ik had een mooie dag. Dank allemaal en graag tot ziens!

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Anne-Marie S

  12-03-2023

  Hallo Frans en medewandelaars, Uiteindelijk geboft met het weer, minder regen dan verwacht en een aangenaam zonnetje aan het einde. We konden zelfs buiten op het terras nog een gezellig afsluitend drankje nemen. Een mooie wandeling! Aan het begin een beetje mystiek door de nevelige vergezichten, met steeds meer heldere uitzichten naarmate de dag en het aantal kilometers vorderden. Het was weer genieten in een prachtig omgeving en met gezelligheid en leuke gesprekken binnen de groep. Frans bedankt voor de prettige organisatie, ik loop graag een volgende keer weer met je mee! Ook medewandelaars bedankt, groeten, Anne-Marie