Reacties en foto's

 • DO 11/05
  Verder van huis of ernaar toe
  14 km
  Overijssel, NS Nijverdal - NS Holten
  7/8 deeln.
 • DO 11/05
  Verder van huis of ernaar toe
  Overijssel, NS Nijverdal - NS Holten
  14 km
  7/8 deeln.
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / kaartlezer ) 11-05-2023

  Na heel wat aanmeldingen uiteindelijk met zijn zessen op stap. Helaas wat later op stap dan gepland in verband met een defecte trein maar gelukkig werd het mij snel vergeven en gingen we goed gestemd op stap. Genoten van de Sallandse heuvelrug met prachtige weidse uitzichtpunten tussen Nijverdal en Holten en hier en daar wat klimmetjes dus ook nog de conditie getraind. Een paar druppels regen en verder warm weer, er stond nog geen zuchtje wind. Hier en daar kon je wel zien dat het flink geregend had, uitgeslepen stroompjes en een paar flinke plassen. Op naar de volgende etappe over 14 dagen. Bedankt voor de gezelligheid van vandaag, tot de volgende keer, groetjes Annelies.

 • Loes v

  11-05-2023

  Hoi Annelies en wandelmaatjes, heerlijke dag, prachtige wandeling, klein maar o zo fijn groepje! Wat is dit gebied toch mooi en stil, 3 druppeltjes regen en zelfs af en toe een zonnetje, prachtige luchten, veel bloeiende planten en als beloning een super ijs bij de Biester. Allen bedankt voor de gezelligheid en Annelies voor de organisatie! Loes vd Vlist

 • Tiny J

  11-05-2023

  Het was helemaal niet erg dat de Zwollenaren wat later op station Nijverdal arriveerden, want, de Harlekijn was open, dus we hebben heerlijk in de zon koffie gedronken. Mooie wandeling en prachtige vergezichten, en af en toe een stevige klim. Een paar druppels regen, dat mocht geen naam hebben, het overgrote deel van de wandeling heb ik zonder jas gelopen. Annelies, bedankt voor deze mooie wandeling en allemaal voor de gezelligheid!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Tiny J

  11-05-2023

  PS de rode kever is een zwartkopvuurkever

 • Magrietha K

  11-05-2023

  Begin: op een terras in de ๐ŸŒค zon in Nijverdal. Einde: op terras in de zon ๐ŸŒค zon in Holten. Onderweg hadden we prima wandelweer. Een prachtige wandeling over stijgende en dalende paden. Overal fris groen๐Ÿƒ๐ŸŒฑ๐ŸŒฟ blad aan de bomen en struiken, echt voorjaar! Annelies: reuze bedankt, het was genieten ๐Ÿ˜Š. En Tiny: prachtige fotoโ€™s๐Ÿ‘๐Ÿป.