Reacties en foto's

 • ZA 13/05
  Lopen langs de Zeeuwse kust van Vlissingen naar Westkapelle
  23 km
  Zeeland, NS Vlissingen - Westkapelle
  5/10 deeln.
 • ZA 13/05
  Lopen langs de Zeeuwse kust van Vlissingen naar Westkapelle
  Zeeland, NS Vlissingen - Westkapelle
  23 km
  5/10 deeln.
 •  

 • Ineke S

  ( organisator / routebegeleiding ) 17-05-2023

  Dag medewandelaars, ik vond het gezellig en leuk om jullie een stukje Zeeland te mogen laten zien. En wat hebben we geboft met het mooie en zonnige wandelweer, ik vond het een echt cadeautje.
  Het mooie fluitenkruid liet ons dit jaar niet in de steek en stond er prachtig bij.
  Strand, zee, gezellige terrasjes, hoge duinen, mooie uitzichten, het was er allemaal vandaag.
  Jaap, Jan Piet, Jeanet en Lida fijn dat jullie de lange reis naar Zeeland gemaakt hebben en erbij waren. Dankjewel voor jullie gezelligheid, leuke gesprekken en tips!
  Groetjes allemaal en tot een andere keer, Gerard en Ineke

  PS Jaap, ik heb het mozaïek gegoocheld. Er zijn delen bewaard gebleven, het is alleen de vraag of iemand geld geeft/heeft voor de restauratie ervan. Zie: kzgw.nl/Zeeuws-genootschap-neemt-het-op-voor-mozaiek-Britannia.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Jaap v

  15-05-2023

  Dag Ineke, erg leuk dat jij achter het verdwenen mozaïek aan de Vlissingse boulevard bent aangegaan! Jouw bevindingen stellen me gerust dat het kunstwerk op zekere dag ergens weer een mooi plekje krijgt. Eigenlijk is het onbegrijpelijk dat een stad als Vlissingen waar de geschiedenis zo niets ontziend heeft huisgehouden, hier niet al jaren geleden werk van heeft gemaakt... Dank aan jou (en ook Gerard in de kopgroep) voor de fraaie, uitstekend georganiseerde en gezellige wandeling, waarbij het weer, het gezelschap en het onvolprezen Zeeuwse land optimaal samenvielen!