Reacties en foto's

 • DO 04/05
  Heen en weertje kastelen Vorden & Hackfort
  15 km
  VOL
  Gelderland, Vorden
  7/7 deeln.
 • DO 04/05
  Heen en weertje kastelen Vorden & Hackfort
  Gelderland, Vorden
  15 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Frans D

  ( organisator / kaartlezer ) 04-05-2023

  Hallo medewandelaars in Vorden.
  Met een klein maar fijn groepje vandaag zijn we via allerlei paadjes langs kasteel Vorden en langs en over beken en de Veengoot naar kasteel Hackfort gewandeld.
  Daar genoten van de bijzondere stinsenplanten en de bijzondere moestuin. Het vervolg van de route bracht ons weer over mooie paadjes en een enkele verharde weg met vrijwel geen verkeer om zo weer te eindigen aan de rand van Vorden. We hebben in totaal 14,9 km gelopen en 4,9 km per uur gemiddeld.
  Het was mijn eerste wandeling van dit jaar zonder jas en paraplu. Soms zelfs te warm voor een trui of fleece. Kortom: perfect wandelweer waarvan je hoopt dat er nog veel zullen volgen.
  Ik heb een paar foto's toegevoegd van de omgeving Hackfort.
  Allemaal tot ziens en tot een volgende wandeling.
  Groet Frans.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Riet T

  05-05-2023

  Wat een mooie, afwisselende en gezellige wandeling in een voor mij nog onbekende omgeving. Bovendien hadden we zoveel geluk met het fantastisch mooie, zonnige voorjaarsweer. Veel leuke dieren gezien, waaronder hele kleine eekhoorntjes, mooie kalfjes, lammetjes wit en zwart, een boom vol witte pauwen en erg schattige pasgeboren baby alpacas. Verder uitbundig bloeiende stinsenplanten, de combinatie van de witte Grote muur en de blauwe Wilde hyacinten was prachtig! Frans, bedankt voor het organiseren. Tot een volgende wandeling! Groet Riet

 • Paul S

  04-05-2023

  Beste wandelaars, Dank voor jullie aangenaam gezelschap. Heerlijk wandelweer. Kon de jas in de auto laten liggen. Een vlekkeloze wandeling onder de vertrouwde leiding van Frans e/o Anne-Marie. Altijd weer een plezier om met jullie te lopen.

 • Anne-Marie S

  04-05-2023

  Dag Frans en medewandelaars, Het was een heerlijke wandeldag met prachtig weer! Erg genoten van de mooie natuur en schitterende omgeving. En van het aangename gezelschap onderweg, een klein groepje deze keer, maar heel gezellig (de afmelders hebben wel wat gemist)! Leuke horeca, leuke beestjes (hele kleine eekhoorntjes met een leuk gestreepte vachtje) en grote beesten (alpaca's met schattige jonkies, enorm grote koeien (Blonde d' Aquitaine) en dwergschapen met lammetjes). Heerlijk geurende bloesembomen, verschillende stinsenplanten en fris groen uitlopende bomen. Het hele heen en weertje was alleszins de moeite waard! Ik loop graag nog eens met je mee, Frans. Groet aan allen, Anne-Marie.