Reacties en foto's

 • ZA 13/05
  Stiltewandeling
  9 km
  Gelderland, Rheden
  3/12 deeln.
 • ZA 13/05
  Stiltewandeling
  Gelderland, Rheden
  9 km
  3/12 deeln.
 •  

 • frederique h

  ( organisator / kaartlezer ) 15-05-2023

  Volop zon en droog weer met een paar verdwaalde spettertjes. Wilde paarden gezien. Het vingerhoedskruid rees vanuit het rozet omhoog met haar stengel en bloemen in de knop. De bosbessen hebben bloemetjes in de knop.
  Vergeleken bij 4 weken geleden heeft het groene gordijn rondom de stammen van bomen flink
  jaar web geweven. De gaspeldoorn ( lijkt qua bloei op de bremstruik met het grote verschil dat de gaspeldoorns flinke stekels hebben) zie ik nu voor de derde maand nog steeds in bloei staan. Deze tocht biedt zoveel prachtig natuurschoon. Halverwege juni wederom dezelfde route.

 • Annerie B

  13-05-2023

  De stiltewandeling door Frederique georganiseerd was erg mooi. Ik heb genoten van de mooie natuur. Al het jonge groen, mooie oude bomen, de vogel geluiden, de IJslandse ponys, mooie beken en watertjes, mooie uitzichten en bloemen onderweg waren een lust voor het oog en oor. Tussen de stille momenten door was er ruimte voor mooie gesprekken, het samen delen en genieten van de mooie omgeving. Dank je wel Frederique! Ik weet helaas niet hoe ik de foto's met je kan delen. Ik zal ze op mijn instagram pagina zetten, te vinden bij Annerie Burggraaf.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Foto's: Zie instagram