Reacties en foto's

 • ZO 21/05
  Vanuit Mheer naar de Voerstreek België
  17 km
  VOL
  Limburg, Mheer
  8/8 deeln.
 • ZO 21/05
  Vanuit Mheer naar de Voerstreek België
  Limburg, Mheer
  17 km
  8/8 deeln.
  VOL
 •  

 • Mariet C

  ( organisator / kaartlezer ) 22-05-2023

  Bij aankomst in Mheer leek het wel of het hele dorp was uitgelopen. Er was een dorpsfeest met allerhande schutterijen en muziek bij het mooie kasteel. Gelukkig konden we toch nog een parkeerplek vinden. Het was een heerlijke tocht met behoorlijk wat klimmetjes en smalle paden, waardoor rondkijken wat moeilijker was. De natuur is op z’n mooist mooist met jong groen en heel wat bijzondere plantjes. Aan mooie vergezichten ontbrak het evenmin. Kortom een prachtige wandeling door de Voerstreek. Horeca bij ‘s Gravenvoeren en kasteel Altenbroek. En…..we hadden het goed met elkaar. Leuk om elkaar weer te ontmoeten. Tot een volgende keer.

 • Thea S

  23-05-2023

  Het was een mooie wandeldag weer in de Voerstreek, altijd weer andere wegen te bewandelen en uitzichten te bewonderen. Een goede oefening ook voor de enkels over de stenige holle wegen. Prettige afspanningen met lekkere vlaai en wijn. Een mooie vakantiedag. Dank Mariet en allen voor een fijne dag. Heb een mooi zomer.

 • Ernst V

  22-05-2023

  Het was weer een mooi wandeltochtje, met mooi weer inderdaad, en met een optreden van de schutterij erbij. Inclusief saluutschot toen de heren aankwamen om 10 uur. Die heb alleen ik gehoord, denk ik. Couleur locale kan niet optimaler. Geweldig. Alleen jammer dat de croque monsieur zo duur is geworden sinds 15 jaar geleden. Een complete vakantie in compacte tijd. Enorm bedankt iedereen voor het gezelschap. En Mariet in het bijzonder voor de bijzonder goede en warme organisatie wederom. We gaan even met zomerreces. Graag tot in het najaar! Ernst V.