Reacties en foto's

 • ZO 21/05
  Rondwandeling: Chaamse Bossen en Alphen het Zand
  18 km
  VOL
  Noord-Brabant, Chaam
  7/7 deeln.
 • ZO 21/05
  Rondwandeling: Chaamse Bossen en Alphen het Zand
  Noord-Brabant, Chaam
  18 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Henk v

  ( organisator / kaartlezer ) 21-05-2023

  Dag wandelaars,
  Het was vandaag weer heerlijk wandelen in de Chaamse Bossen en bij Alphen het Zand. Het was voor velen een beetje wennen met wat hogere temperatuur dan we de afgelopen maanden gewend waren en een ook wat hoge relatieve luchtvochtigheid. Daardoor ervaarde ikzelf de wandeling als redelijk pittig. Maar de natuur was prachtig. Veel fris groen in allerlei tinten.
  We hebben weer van alles gezien. De dode stammen van grove dennen die in het water stonden, een paar vennen, wat heide en weiden, brede bospaden en smalle paadjes. En grotendeels en heel rustige natuur. Die horde Ierse setters was even wat minder. Zo'n groep onrustige honden, toch al kenmerkend voor dat ras, die elkaar ook nog opgewondener maakten hadden er wat mij betreft niet hoeven zijn. Ze deden niet iets verkeerds maar ze waren wel erg nadrukkelijk aanwezig.
  Ik heb genoten van de wandeling en de gezelligheid onderweg. Iedereen bedankt en tot een volgende keer.
  Groeten,
  Henk

 • Ivonne v

  21-05-2023

  Het was een heerlijke wandeling vandaag. Fantastisch weer en zelfs warm zodat een jas niet nodig was. Een gezellig groep en goede horeca. Bedankt weer Henk en tot de volgende keer iedereen.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen

 • Miriam P

  21-05-2023

  Hoi allemaal, Een prachtige wandeldag, geweldig weer, super mooie omgeving met natuur op zijn best. Deze keer geen last van de o zo gevreesde muggenbeten dankzij (wat zou kunnen) de extra waarschuwing van onze organisator. Dankjewel Henk voor het delen van deze wandeling, medewandelaars jullie bedankt voor de gezelligheid, ik heb een fijne dag gehad!! Groetjes Miriam 🙋🏻‍♀️

 • Wil H

  21-05-2023

  Een prachtige wandeldag vandaag, ik heb volop genoten van de mooie wandeling met een supergroene natuur en af en toe toch nog een beetje Brabantse modder. En dat we dan eindelijk zonder jas konden lopen en buiten bij de horeca van het mooie voorjaarsweer konden genieten was ook fijn. Verder een gezellige groep en leuke gesprekken onderweg. Kortom, een fijne dag om op terug te kijken. Wandelgroet, Wil

 • Erna d

  21-05-2023

  Wat een heerlijke dag was het vandaag. Wat betreft het weer, met recht een volop zomerse dag; de wandeling, door mooie natuur, heerlijk groen allemaal met !afwisselend de voorjaarsbloemen in bloei; fluitende vogels; gezellige terrasjes; en fijn gezelschap. Wat wil je nog meer. Het was een mooie dag. Bedankt Henk. En ook de medewandelaars voor een gezellige dag.

 • Netty v

  21-05-2023

  Ik sluit me helemaal aan bij de erg positieve reacties. Het was een heerlijke wandeldag in een mooi en afwisselend gebied. Henk bedankt voor de organisatie en begeleiding en iedereen bedankt voor het aangename gezelschap!