Reacties en foto's

 • ZA 13/05
  Op zoek naar de monding van de Geul
  12 km
  Limburg, NS Maastricht Noord - NS Bunde
  5/7 deeln.
 • ZA 13/05
  Op zoek naar de monding van de Geul
  Limburg, NS Maastricht Noord - NS Bunde
  12 km
  5/7 deeln.
 •  

 • Coralie v

  ( organisator / kaartlezer ) 13-05-2023

  Het was een prachtige dag!, de bui met een klap onweer kwam wel sneller dan ik had verwacht, maar was ook zo weer voorbij en er was nauwelijks regen. Ik vond jullie prettig gezelschap! Fijn dat jullie mijn rustige wandeltempo wel prima vonden, dat jullie de rommelige bediening bij Vaeshartelt voor lief namen, en mij gewoon volgden langs paadjes vol bandnetels.. Hoe was het voor jullie?

 • Anne Marie v

  14-05-2023

  Een afwisselende wandeling op een prachtige dag zoals al beschreven door mijn medewandelaars. Dank allemaal ook voor de gesprekken in alle toonaarden (net als de leeuweriken koekoek en andere mij onbekende vogels)

 • Elizabeth B

  13-05-2023

  Prachtige wandeling, heel veel over onverharde paden en in opperbest gezelschap. Leuk om nu ook echt bij de monding van de Geul geweest te zijn. Onderweg heel veel mooie bloemen, plantjes, oude bomen en zelfs een heleboel zwaluwnestjes bij elkaar in de Geulbedding gezien, dankzij mijn oplettende wandelgenootjes. Oh ja en de twee riante rustplekken (bij Kasteel Vaeshartelt vond ik echt een aanrader en die andere in de uiterwaarden bij gehucht Hartelstein eigenlijk ook) waren zeker ook niet te versmaden. Kortom een heerlijke dag! Dank je wel, Coralie! Ga vooral zo door! 😉

 • Mariet M

  13-05-2023

  Coralie, het was een verrassende wandeling met mooie pauzeplekken maar vooral mooie natuur. Groeten Mariet

 • Thea S

  13-05-2023

  Op zoek naar de monding van de Geul en gevonden, door wildernis, langs oeverzwaluwnesten, met de koekoek in de verte en de opstijgende veldleeuwerikken. Met bijzondere rustplekken. Mooie plantjes, prikkers en branders, door natte grond, langs de Geul met prachtige zichten op de meanderende Maas. En dat in de zon, met als toetje een donderslag en wat spetters. Een prachtige wandeling, een heerlijke dag. Dank Coralie en allen!