Reacties en foto's

 • ZA 13/05
  Prachtige Biesboschwandeling Dordrecht
  23 km
  VOL
  Zuid-Holland, NS Dordrecht-Zuid - Dordrecht
  13/13 deeln.
 • ZA 13/05
  Prachtige Biesboschwandeling Dordrecht
  Zuid-Holland, NS Dordrecht-Zuid - Dordrecht
  23 km
  13/13 deeln.
  VOL
 •  

 • Greet H

  ( organisator / kaartlezer ) 13-05-2023

  Het was een stralende dag met een heerlijk briesje aan het water en op de dijken.
  Er waren natuurlijk wat hindernissen... soppen in de modder, een schrammetje hier en daar, maar we kwamen er met z'n allen goed doorheen.
  Dank je wel voor jullie enthousiasme en gezelligheid!

 • Cees v

  14-05-2023

  Greet, dank voor het organiseren en op een fijne manier begeleiden van deze prachtige wandeling in de Zuid Hollandse Biesbosch. Bij het klauteren om de hindernissen te nemen in dit stukje Hollandse natuur heb ik mijn linkerpink verwond. Dank zij je adequate ingrijpen bij de vogelkijkhut is het bloeden gestelpt en met wat pleisterwerk heb ik onverdroten de wandeling kunnen voortzetten. Alle medewandelaars bedankt voor de fijne gesprekken en de relaxte sfeer. Hoop nog veel van deze onvergetelijke dagen bij de Ws. in de toekomst te kunnen meemaken.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Sander v

  13-05-2023

  Met dank aan de organisator van deze wandeling, én de medewandelaars was het een heerlijke zon overgoten dag, heerlijke paadjes én mooie vergezichten, maakten deze wandeling bijzonder. Greet én de anderen bedankt.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Daby C

  13-05-2023

  Wat heb ik genoten ! Zon, nature, gezelligheid van jullie allemaal...spannende momenten, magnifique ! Merci à vous tous et à Greet pour l'organisation...voor herhaling ?

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Hennie v

  13-05-2023

  Het was één van de leukste en mooiste wandelingen die ik met de wandelsite gemaakt heb . Heel goed en prettig georganiseerd door Greet Relaxed en toch pittig, prachtig weer ,een gezellig groepje wat wil je nog meer. Iedereen bedankt en Greet natuurlijk helemaal. Tot ziens op de volgende wandeling.

 • Robert B

  13-05-2023

  Hallo Greet, het was een heerlijke wandeling. Gelukkig met wat natuurlijke hindernissen, zoals jij opmerkt, waardoor wij als "ouderen" onzen vaardigheden op het juiste niveau konden behouden!