Reacties en foto's

 • ZA 19/08
  Bootjes kijken
  20 km
  Gelderland, NS Tiel Centraal - NS Tiel Passewaaij
  11/12 deeln.
 • ZA 19/08
  Bootjes kijken
  Gelderland, NS Tiel Centraal - NS Tiel Passewaaij
  20 km
  11/12 deeln.
 •  

 • Bert D

  ( organisator / kaartlezer ) 20-08-2023

  Het is weer een kunstwerk Ottelien

 • Bert D

  ( organisator / kaartlezer ) 19-08-2023

  Dit was een wandeling met vele vergezichten. Voornamelijk over de rivier de Waal en het drukke scheepvaartverkeer. Het wordt opgenomen op mijn website onder het thema rondje pontje: http://waterwandeling.nl/Detail.aspx?module=thema&searchfor=Rondpont Deze wandeling is daarmee extra bijzonder want in plaats van twee pontjes zoals we verwachtten werden het er drie. En wat voor een vooral die onverwachte pont. Gelukkig opgemerkt dat het een pontje was door Hannie!
  Neemt niet weg dat iedereen de uitdaging is aangegaan en iedereen heeft zonder natte kleding de overtocht gemaakt. Een wandeling die ik niet snel zal vergeten. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en tot een volgende keer.

 • Renee V

  21-08-2023

  Zeker een bijzonder mooie afwisselende wandeling met vele verrassingen, de pontjes, de horeca en de mooie wolkenluchten en ook op de minuut de trein halen:-) Ik zal deze wandeling ook niet snel vergeten. Dank aan jou Bert en de groep. Ik vond het een heerlijke dag.

 • Geeske B

  20-08-2023

  Het derde pontje; hét (over)steekwoord dat deze schitterende wandeldag in zijn geheel omvat. Diep geknield, met hoofd en kont laag, leek mij de beste houding, als een offerande aan Moeder Aarde - wat door de touwtrekkers werd beloond met extra vaart. Ik heb nog gezocht naar het rivier gedicht van Ida Gehard, maar ze bleek zo veel rivier gedichten te hebben geschreven dat ik dat ene gedicht niet heb kunnen vinden. Bedankt iedereen en Bert in het bijzonder, en een hartelijke groet! Geeske.

 • Ottelien W

  20-08-2023

  Zaterdag naar Tiel, We lopen in een groep Zaterdag naar Tiel En terug uit Passewaay, We lopen op de dijken Doorkruisen uiterwaard Struinen langs de rivier, pontje naar de overkant, Een avontuur op polystyreen Met touw en kippengaas, Één voor één de oversteek Pas op het klotst te hard Een hekgolf van een schip Brengt onrust in de kreek We komen allemaal Weer veilig aan de kant Op naar Varik’s dikke toren Naar ‘t Veerhuis, koffie Met inspiratie en weer avontuur De aarde in een kruiwagen.. Ja, één hebben we er, één, Eén mooie grote ronde bol Één voor ons allemaal Te leen van onze kinderen..

 • Greet H

  20-08-2023

  Een mooie dag en een prachtige tocht met een avontuurlijk en leuk oversteekje! En... erg leuke horeca zaak aan het einde bij eindkomst met het pontje. Dank je wel Bert en jullie allemaal voor de gezelligheid.

 • Ellen V

  19-08-2023

  Een prachtige wandeling waarbij alles klopte, of juist niet maar dat was dan ook weer leuk.Zeker ook nog de heel bijzondere horecastop. En het kunstwerk zonder informatie. De plek van dat torenbouwsel heet Driedijkenpunt. Als je zoekt op kunstwerk Driedijkenpunt kun je alle informatie vinden,heel leuk. Iedereen bedankt voor deze topdag en Bert natuurlijk voor de organisatie