Reacties en foto's

 • ZA 19/08
  Enkhuizen oude stad en buitengebied met LUNCH
  17 km
  Noord-Holland, NS Enkhuizen
  11/13 deeln.
 • ZA 19/08
  Enkhuizen oude stad en buitengebied met LUNCH
  Noord-Holland, NS Enkhuizen
  17 km
  11/13 deeln.
 •  

 • Robert H

  ( organisator / kaartlezer ) 19-08-2023

  Vandaag een thuiswedstrijd in mijn mooie woonplaats Enkhuizen en na 78 doordeweekse wandelingen nu voor het eerst op zaterdag een wandeling via de wandelsite georganiseerd. De belangstelling voor deze wandeling was groot en ondanks de vele last minute afzeggingen gingen we toch met 11 mensen van start. Het was raar weer bij de start; geen zon en toch behoorlijk warm. Het eerste half uur wat spatten, je kunt het bijna geen regen noemen.
  Later brak de zon nog even door.
  De wandeling ging vanuit de stad,langs het IJsselmeer naar het Streekbos. Een afwisselende wandeling waar de deelnemers zichtbaar van genoten. Bij het streekbos geluncht om en rond de picknicktafels omdat restaurant IJgenweis wegens een bruiloft gesloten was. De wandeling afgesloten met een drankje aan een lange tafel bij restaurant van Bleiswijk. Mijn vriendin liep voor de tiende keer mee. Altijd als een deelnemer voor de tiende keer meeloopt trakteer ik diegene op een kado en een paar mooie woorden. Voor mijn vriendin heb ik het grootser aangepakt.
  Ik ging op mijn knieën en vroeg haar of ze de rest van mijn leven bij mij wil blijven. Gelukkig zei ze JA 😅 Het is vastgelegd op video, dus ze zit aan me vast 😉 Ik heb genoten van deze dag met fijne mensen om me heen. Vier mensen liepen voor het eerst met me mee en zes mensen al (veel) vaker en dat doet me goed. Dit was de 18e groepswandeling in Enkhuizen en het verveelt nog steeds niet(elk jaargetijde is weer anders)

 • Elise D

  19-08-2023

  Wij hebben ook weer genoten van deze wandeling , en de gezelligheid , Graag tot de volgende keer !

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen