Reacties en foto's

 • ZA 12/08
  Excursie vuursteenmijn in Savelsbos
  12 km
  Limburg, Cadier en Keer
  8/9 deeln.
 • ZA 12/08
  Excursie vuursteenmijn in Savelsbos
  Limburg, Cadier en Keer
  12 km
  8/9 deeln.
 •  

 • Coralie v

  ( organisator / kaartlezer ) 31-08-2023

  Wow, echt een aanrader om te gaan doen voor iedereen die zich interesseert in de menselijke geschiedenis: meedoen aan een excursie in de vuursteenmijn in Rijckholt. Het overtrof mijn verwachtingen. De wandeling er naar toe lukte ook nog wel goed: de regen viel gelukkig nogal mee.. Hoe was het voor jullie? Prachtige fotoos weer, Wilma. Dankjewel!

 • Erica H

  16-08-2023

  Fantastische tocht, Coralie kent de streek op haar duimpje en weet de mooiste paadjes te vinden. De vuursteengrotten zijn geweldig, onvoorstelbaar dat mensen 60.000 jaar geleden al zulke gangen konden graven met hun primitieve gereedschappen. Dikke pluim voor onze gids die met zoveel enthousiasme en kennis van zaken ons door de grotten heeft geloodst. En bedankt Wilma voor opnieuw een prachtig fotoboek.

 • Willemien v

  14-08-2023

  Dank je Coralie dat was weer een van je prachtige wandelingen door het Zuid Limburgse en dit keer gecombineerd met een zeer interessante excursie naar de prehistorische mijnen. Hopelijk tot een volgende wandeling. Groet aan iedereen die ik geen gedag heb gezegd (was bang de bus te missen).

 • Wilma S

  13-08-2023

  Iets later, Maar zoals beloofd hier de fotolink. Helaas door regen en vocht is niet alles scherp, maar geeft een goede indruk van een speciale wandeling. Groet, Wilma

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Wilma S

  12-08-2023

  Vandaag was het weer echt een Coralie wandeling, maar nu met nog een extra element...De Vuursteenmijnen in Rijckholt. De gids in de mijnen heeft met veel passie zijn verhaal verteld zodat dit bezoek zéér zeker de moeite waard was. De limburgse natuur kan mij altijd bekoren , ondanks vandaag de fikse regenbui net vóór de horeca en lunchstop en het glibberige van de paden door regen en stuk gelopen door de massa wandelaars van de Heuvelland 4-daagse. We verdienden het om het laatste deel van de wandeling heerlijk in de zon te mogen afleggen. Een lange , maar zéér geslaagde dag, dankzij het mooie initiatief van Coralie en de gezellige optimistische groep..Dank je wel hiervoor! Later komen er nog enkele foto's van deze prachtige dag..Tot Ziens..Groet, Wilma