Reacties en foto's

 • MA 04/09
  Wervershoof aan het IJsselmeer met LUNCH
  14 km
  VOL
  Noord-Holland, Onderdijk/Wervershoof
  7/7 deeln.
 • MA 04/09
  Wervershoof aan het IJsselmeer met LUNCH
  Noord-Holland, Onderdijk/Wervershoof
  14 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Robert H

  ( organisator / kaartlezer ) 04-09-2023

  Vandaag met 9 mensen op stap in Wervershoof. Stralende, zonnige en warme maandag in september. Voor de start traditie getrouw een deelnemer, die voor de tiende keer met mij mee wandelde, in het zonnetje gezet. Na vier dames die deze mijlpaal al eerder hadden bereikt was het nu de beurt aan de eerste heer, die mee was voor de tiende keer.
  Na het overhandigen van een oorkonde en een paar 0.0 biertjes konden we met de wandeling beginnen.
  Na een paar honderd meter kwamen we al aan bij het IJsselmeer. Een prachtig stuk om daar langs het water te lopen.
  Na een wandeling door de dorpskern van Wervershoof en het natuurgebied de Grote Vliet kwamen we aan bij onze lunchplek. Ik had een mooie plek op het terras, in de schaduw onder het dak van een partytent, gereserveerd. Daar lieten we onze lunch goed smaken. Het eten zag er voortreffelijk uit, smaakte goed en was snel op tafel. (achteraf hoorde ik dat de kokin ziek naar huis was gegaan en dat het overige personeel dat zelf moest opvangen. Chapeau!) Na de lunch liepen we nog een uurtje naar het eindpunt waar we de wandeling afsloten op het terras van Hotel de Vooroever. Aan de reacties te horen heeft iedereen het naar zijn/haar zin gehad. Ook de twee mensen die voor het eerst meeliepen met de wandelsite!
  Van een deelneemster kreeg ik een kadootje (ook voor mijn vriendin had ze iets meegenomen) omdat ze dacht dat ik nu wel zo ongeveer 75 wandelingen zou hebben georganiseerd. en dat Klopt! vandaag was nummer 81. Ik heb genoten van deze heerlijke dag.

 • Nelly G

  04-09-2023

  Robert bedankt voor het organiseren van deze heerlijke wandeldag. Het werd in de loop van de dag steeds warmer, maar omdat het toch wel af en toe waaide was het goed te doen. Leuke lunchplek en na afloop nog gezellig een drankje op het terras. Ik heb genoten. Tot ziens bij een evtl. volgende wandeling. Vr.gr.