Reacties en foto's

 • WO 06/09
  Het Twiske Natuurwandeling
  17 km
  VOL
  Noord-Holland, Landsmeer
  7/7 deeln.
 • WO 06/09
  Het Twiske Natuurwandeling
  Noord-Holland, Landsmeer
  17 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Robert H

  ( organisator / kaartlezer ) 06-09-2023

  Op de heetste 6 september ooit (30 graden) staat er een wandeling gepland in het Twiske. Alle deelnemers waren het eens met mijn voorstel om een uur eerder te starten. Zo zullen we eindigen om 14.00 uur ipv 15.00 uur.
  Bij de start eerst een deelnemer in het zonnetje gezet omdat zij als zesde deelnemer is toegetreden tot de club van 10. Mensen die minimaal 10 keer met mij meegewandeld hebben. Kado was makkelijk, op verzoek nootjes (geen chocolade!) met een bijpassende kaart.
  Om 9.30 uur gingen we van start Zoals gezegd het was warm. Het eerste deel met nog wel schaduwrijke stukken er tussen. Bij Twiske Haven een andere tafel (in de schaduw) dan de gebruikelijke banken en ook de lunchplek aangepast. De tafel waar we normaal zitten staat vol in de zon. Nu liepen we een half uurtje door en hadden we een picknicktafel in de schaduw en gelijk een toiletgebouw waar we nieuw water konden tappen.
  Na de lunch liepen we veel op open terrein en dus pal in de zon. Het laaste stuk van de wandeling heb ik voor het eerst aangepast. Niet meer door het dorp terug (veel verkeer). Nu bleven we doorlopen in het natuurgebied, helaas wel weer vol in de zon. Na de wandeling splitste de groep in tweeën. Vier mensen gingen naar huis en vier mensen dronken een koel drankje op het terras van cafe de Driesprong(in de schaduw)
  Ik heb geweldigenoten...😉

 • Jeanne H

  07-09-2023

  Heerlijk en gezellig gewandeld, ondanks de warmte. Dank Robert, dank groep. Misschien vind je het leuk om mijn blogverslag over de wandeling te lezen: https://sjannesblog.com/2023/09/07/het-twiske/

 • Annemieke K

  06-09-2023

  Het was mijn 10e keer meewandelen met Robert , dat is een cadeau en omdat ik regelmatig noten op mijn zang heb heeft Robert wat extra zakjes noten voor me meegenomen zodat ik nog enige tijd vooruit kan. De wandeling was wederom mooi, goed georganiseerd en i.v.m de hitte perfect aangepast. De laatste etappe door het dorp was eruit en we kregen extra natuur. Bedankt Robert en ook de andere "meelopers" gezellige, leuke gesprekken en graag tot een volgende keer

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo