Reacties en foto's

 • ZA 12/08
  Baarnse Bos, De Stulp, Pijnenburg, Groeneveld
  17 km
  VOL
  Utrecht, NS Baarn
  7/7 deeln.
 • ZA 12/08
  Baarnse Bos, De Stulp, Pijnenburg, Groeneveld
  Utrecht, NS Baarn
  17 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Nico S

  ( organisator / kaartlezer ) 12-08-2023

  Allereerst dank dat er, ondanks de slechte weersomstandigheden, deelnemers vanuit 4 verschillende provincies naar Baarn zijn afgereisd om met mij op pad te gaan.
  Tegen de tijd dat we aan de wandel gingen waren de regenbuien in hevigheid aanzienlijk afgenomen en resteerden veel te ontwijken plassen op onze route.
  Tijdens de horecapauze konden we op het terras in t-shirt o.i.d. van de zon genieten en hebben we de wandeling daar ook mee afgesloten. We waren vandaag met een gezellige groep op pad.
  Dank allen voor deze mooie- en ontspannen wandeldag in de gevarieerde natuur en graag tot ziens. Gr. Nico

 • Rijkert K

  12-08-2023

  Hoe kleiner de groep, hoe gezelliger? Ik weet niet of deze stelling altijd op gaat, maar vandaag hadden we in elk geval een erg leuke groep. Onder leiding van Nico, aan wie we bijvoorbeeld schaamteloos konden vragen: hoe ver is het nog! Ook een meevaller was dat het aangekondigde "pittige tempo" alleszins mee viel, of lag de snelheid zo laag vanwege de vele plassen? Anyway: Nico bedankt en tot een volgende keer!

 • Joop S

  12-08-2023

  Beste medewandelaars, Nico je had een prachtige wandeling uitgezet. Met Ton ben ik altijd gewend om met een club van maximaal 15 mensen te lopen. Maar met ons clubje ontstond er wel iets intiems. De ontspannen sfeer, de gezelligheid, het Time-managementšŸ˜€, de prachtige Baarnse bossen en het doorbreken van de zon maakte het af! Dank! Hartelijke groet, Joop

 • Ellis G

  12-08-2023

  Het was een gezellige wandeldag met een prachtige wandeling! Bijzonder, omdat ā€¦ er meer mannen dan vrouwen meeliepenšŸ˜ Groet, Ellis