Reacties en foto's

 • ZA 26/08
  Duivels mooi
  17 km
  VOL
  Limburg, Afferden
  9/9 deeln.
 • ZA 26/08
  Duivels mooi
  Limburg, Afferden
  17 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Jos P

  ( organisator / kaartlezer ) 26-08-2023

  Het was vandaag heerlijk wandelweer. Een zeer afwisselende wandelroute en een leuk gezelschap zorgden voor een topdag.
  Iedereen bedankt voor het meelopen en misschien tot een andere keer. Groet, Jos Peeters

 • Wilma S

  27-08-2023

  Hallo Jos, dank je wel voor deze geweldige wandeldag! Het weer was perfect en nog meer de omgeving waar we hebben mogen wandelen...Top. En dat de weergoden ons goed gezind waren werd me duidelijk bij thuiskomst..Het was hier en daar bar en boos en nog geen half uur thuis of het kwam er ook hier kortstondig met bakken uit... Ik heb genoten van vandaag en heb best veel foto`s gemaakt zodat ik ze pas morgen kan plaatsen...Maar zeker is dat deze wandeling zijn naam eer aan doet..."Duivels Mooi" en voor mij een blijvertje is. Ook de originele Thee stop bij Wim en Anja en hun zelfgebakken vlaai...Heerlijk. Zoals ik al zei... morgen komen de foto`s , voor de liefhebbers om nog eens heerlijk te mogen nagenieten... Nogmaals Dank en tot een volgende keer.. Groetjes Wilma

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Francis S

  26-08-2023

  Wat was het een mooie wandeling! Prachtige omgeving, goed gezelschap en schitterend weer. Mijn besluit staat vast...ik ga vaker met je mee lopen, Jos. Jouw wandelingen zijn geweldig! Tot gauw!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Leon V

  26-08-2023

  Een mooie wandeldag, dankjewel Jos en iedereen. En pech met je schoenen, maar gooi nooit je oude schoenen weg vóórdat je nieuwe hebt 😉. Je kon er nog goed op lopen. Groetjes allemaal.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo