Reacties en foto's

 • WO 30/08
  Door de bossen naar het Rozendaalsche Veld
  17 km
  VOL
  Gelderland, Velp NS
  7/7 deeln.
 • WO 30/08
  Door de bossen naar het Rozendaalsche Veld
  Gelderland, Velp NS
  17 km
  7/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Joke V

  ( organisator / kaartlezer ) 30-08-2023

  Dat was een onrustige start vanmorgen. Telefoon, mails, appjes: Wat gaan we doen? Het weer zag er niet al te best uit en de weerapps gaven ook niet veel duidelijkheid. En dus: "We gaan gewoon en zien het wel!" Vijf dappere deelnemers stonden aan de start en inmiddels was de hevige regen veranderd in een lichte regenbui. Maar goed voorbereid zijn we op pad gegaan en zoals al zo vaak is gebleken viel het ook vandaag weer mee. Na een klein uurtje stopte de regen en konden we (weliswaar met natte broeken en schoenen door het hoge gras op het Rozendaalse Veld) de regenkleding weer in de rugzak opbergen. En na de lunch werden we zelfs verrast door de zon. Kortom, iedereen was blij dat ie gegaan was en we hadden een heerlijke wandeldag. Mensen, dank voor jullie aanwezigheid en graag tot een volgende keer.

 • Marijke V

  31-08-2023

  Inderdaad Joke! Het was een prima wandeldag en ik heb genoten van de mooie, voor mij onbekende omgeving. Dank je wel voor het organiseren en tot een volgende keer! Groet, Marijke

 • Joke B

  31-08-2023

  Joke, helemaal mee eens wat jij schrijft. Het was een prachtig gebied. Dat de pas er goed in zat is o.k. Voor mij soms iets te snel, met name het laatste deel, maar heeft niets met jou te maken. Fijne tocht!!!!