Reacties en foto's

 • VR 10/11 - ZO 12/11
  Wandel 3-daagse Zuid-Limburg
  49 km
  VOL
  Limburg, Mechelen
  10/10 deeln.
 • VR 10/11
  t.e.m.
  ZO 12/11
  Wandel 3-daagse Zuid-Limburg
  Limburg, Mechelen
  49 km
  10/10 deeln.
  VOL
 •  

 • Marike B

  ( organisator / kaartlezer ) 12-11-2023

  Fijne deelnemers, goed wandelweer, lekker eten, afwisselende wandelingen maakten ons wandelweekend compleet. Bedankt dat jullie er waren.
  Groeten Carlo en Marike

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Don C

  13-11-2023

  Een prima wandelweekend achter de rug, goed georganiseerd door Marike en Carlo waarvoor dank. Na voornamelijk alleen lange afstandswandelingen te hebben gelopen nu voor het eerst eens de ervaring van het groepswandelen meegemaakt. Anders natuurlijk maar ook een positieve ervaring dus in de toekomst zeker voor herhaling vatbaar. Met behulp van de deelnemers en hun foto's is het mogelijk om nog even na te genieten. Een goede sfeer in de groep dus een "beetje" regen op 1 dag kon de pret niet drukken.

 • Anja A

  13-11-2023

  Vandaag kijk ik terug op een fantastisch wandelweekend in mijn favoriete stukje Nederland, Zuid Limburg. Marike en Carlo, onze gidsen, wisten alle mooie plekjes en paadjes te vinden. We liepen nauwelijks verharde paden en mocht een paadje te modderig zijn na alle regen die er in de weken ervoor was gevallen dan wisten ze wel weer een goed alternatief. Onderweg hadden we regelmatig even een pauze of pauzetje en elke dag wel een stop bij een horecaonderneming alwaar door menigeen van een flink stuk Limburgse vlaai werd genoten. De afstanden waren goed te doen en het tempo was ontspannen. De groepsgenoten waren van ongeveer dezelfde leeftijd, het was een prettig gezelschap. Er werd af en toe wat gepraat, soms serieus, soms lachen, maar soms ook stil. Wat mij betreft prima. Ons verblijf in hotel "het Voshoes" was prima. Goede bedden en lekker en kwalitatief goed eten.

 • Marja K

  13-11-2023

  Ik heb drie heerlijke dagen gehad in een prachtige omgeving met volop herfstkleuren. De wandelingen waren erg mooi en afwisselend met veel kleine, onverwachte paadjes. Iedereen bedankt voor de gezelligheid en Marike en Carlo ook voor de prima organisatie. Wie weet tot een volgende keer.

 • Cees B

  13-11-2023

  We hebben prachtige wandelingen gemaakt met fraaie vergezichten uitgezet door Marike en Carlo. Was zeker een gezellige groep met enthousiaste vlaai-smullers. Er werd uitgebreid getafeld en heerlijk ontbeten. Zeker voor herhaling vatbaar. Mijn dank aan Marike en Carlo voor dit prachtige weekend.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Jan N

  12-11-2023

  1e keer meerdaagse wandel”vakantie” gedaan. Een grote vette pluim voor Marike en Carlo, de organisatoren. Zeer mooie wandelingen, tempo goed bij te houden, onverwachte plekjes gezien. Groep van 10 deelnemers, gezellig, geen enkele wanklank, samen best wel wat gedeeld. Zeer goede verblijflocatie waar de typering boergondisch een understatement is. Oftewel meer dan voor herhaling vatbaar!! Thx all

 • Rianda B

  12-11-2023

  Marike en Carlo super bedankt voor een goed georganiseerd en gezellig weekend! Ik hoop jullie, maar ook de anderen weer eens te ontmoeten.

 • Erna d

  12-11-2023

  Dat waren nog eens heerlijke wandeldagen in Mechelen. Onze gids Marike had, met Carlo voor ons een paar schitterende wandelingen in petto. Pittig ook, met behoorlijk was klimmetjes en afdalingen. De conditie is aardig op de proef gesteld. Maar de beloning was groot: prachtige vergezichten, mooie herfstkleuren, gezellige locatie voor de koffiebreak met "natuurlijk" een overheerlijke Limburgse vlaai. Prima logies in Herberg ' Voshoes, met een heerlijk ontbijt en zeg maar copieus diner. We hebben er van gesmuld. Het was gezellig en lekker ontspannen met elkaar. Voor herhaling vatbaar. Bedankt Marike en Carlo voor de mooie wandelingen en medewandelaars voor de gezellige dagen.

 • Eva v

  12-11-2023

  Prachtige wandelingen, goed georganiseerd, leuke mensen. Ik heb genoten!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • jacintha v

  12-11-2023

  Ik zit hier in Mechelen na te genieten van drie heerlijke dagen. Dank jullie wel Marike en Carlo voor de organisatie en alle medewandelaars voor de gezelligheid, vriendschap en kwinkslagen. We doorstonden allemaal de modder en niemand ging onderuit. We kregen prachtige vergezichten en mooie klimmetjes. We hebben de Limburgse vlaaien bij diverse etablissementen gekeurd en goed bevonden. Op naar een volgende keer.