Reacties en foto's

 • WO 16/08
  Haagse Beek en beeldententoonstelling
  13 km
  VOL
  Zuid-Holland, NS Den Haag CS  - Meer en Bos
  9/9 deeln.
 • WO 16/08
  Haagse Beek en beeldententoonstelling
  Zuid-Holland, NS Den Haag CS  - Meer en Bos
  13 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Karin S

  ( organisator / kaartlezer ) 16-08-2023

  Vandaag fijn gewandeld met een leuke club mensen. Rond half 12 vertrokken we naar het Lange Voorhout om daar langs de beeldententoonstelling te lopen. In de Pulchri Studio en in de Kloosterkerk zagen we de rest van de tentoonstelling. Leuk en interessant. Hierna begon de echte wandeling. Langs Paleis Noordeinde, het Vredespaleis liepen we richting de bakker. Daar vond iedereen een lekkere plaats in de tuin. Vanaf dit moment liep mijn hond Juna met ons mee en deze keer moest ik haar aansporen om met ons mee te gaan. Bij de halte van lijn 3 stonden wij tevergeefs te wachten op de tram. Later kwam ik erachter dat er een ongeluk had plaatsgevonden waardoor de Laan van Meerdervoort was afgesloten. We besloten naar de bus te lopen zodat iedereen toch op het station kon komen. Het was een prima dag. Tot ziens allemaal en tot op een volgende wandeling. Groetjes Karin

 • Regieneke B

  17-08-2023

  Ik heb gister een fijne en gezellige dag gehad in het mooie Den Haag. Ter afsluiting heerlijk op het strand een wijntje en bitterballen genomen met Agatha en Ida. En al die brandweerauto's waren dus uitgerukt voor verschillende duinbrandjes al dan niet aangestoken!

 • Agatha N

  16-08-2023

  Hi Karin je hebt het mooi omschreven. Ik vond het een leuke en ontspannen wandeldag. En ook de afsluiting met een aantal deelnemers bij Kijkduin gaf een zomers gevoel. Dankjewel voor de organisatie.