Reacties en foto's

 • VR 25/08
  Gein en Vecht, van Abcoude naar Weesp
  15 km
  Noord-Holland, NS Abcoude - NS Weesp
  9/14 deeln.
 • VR 25/08
  Gein en Vecht, van Abcoude naar Weesp
  Noord-Holland, NS Abcoude - NS Weesp
  15 km
  9/14 deeln.
 •  

 • Pascal L

  ( organisator / kaartlezer ) 25-08-2023

  Vandaag was het de hele dag heerlijk wandelweer. Helaas kon niet iedereen op tijd in Abcoude komen vanwege de Formule 1 drukte, maar binnenkort staat deze wandeling nogmaals op het programma.

  De gezellige wandelgroep bestond uit een aantal bekenden en zelfs iemand die voor het eerst met de wandelsite meeliep (vond je het leuk?).
  Ik heb weer met interesse en aandacht geluisterd naar de afwisselde gesprekken (De overlast van het Formule 1 circus, het verlies van een bekende door zelfdoding, Premie A en B woningen, Damesvoetbal en de kus van de Spaanse voorzitter Rubiales, supporters van XR, Het Depot in Rotterdam).

  Tot mijn verbazing was Fort Nigtevecht helaas gesloten, dit Fort bevat namelijk leuke ruimtes met bijzondere inhoud. We konden gelukkig wel door de polder naar Aetsveld lopen. In Weesp begon net het Sluis en Bruggenfeest langzaam vol te lopen met bezoekers. We liepen nog langs de woning van Midas Dekkers en aten bij Nelis een heerlijk ijsje.

  Dank je jullie wel voor de gezelligheid, en misschien lopen we straks weer samen een wandeling via de wandelsite.

  Groetjes Pascal

 • Marcella K

  26-08-2023

  Wat is dit toch een mooie, eenvoudige wandeling waar zelfs ik niet zou verdwalen. Ik had een heerlijke vakantiedag met prachtig weer en een leuke groep medewandelaars. In Weesp was het groot feest en dat vond de ijscoman niet erg. Hij had een topdag. Dank je wel Pascal, voor de perfecte organisatie en voor de info onderweg. Tot ziens allemaal. Het was leuk met jullie.

 • Nicolette A

  26-08-2023

  Een perfecte dag om te wandelen langs een mooie route van Abcoude naar Weesp. En voor mij de eerste kennismaking met een wandeling van de wandelsite. Het was een gezellige dag, leuke mensen, boeiende gesprekken. Ik heb er van genoten en ga zeker nog een volgende wandeling doen. De lunchplek aan de Vecht was heerlijk. In Weesp was het gezellig druk vanwege het sluis- en bruggenfeest en het ijsje aan het eind was een heerlijke beloning. Pascal, dank voor de goede organisatie.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Yvonne E

  25-08-2023

  Wat een ochtend. De trein om 9.10uur uit Heemstede naar Haarlem zat bomvol Formule 1 fans,maar lukte om toch in te stappen,is maar 5 min.De overstap in Haarlem voor Amsterdam bleek een onmogelijkheid,alleen maar honderden racefans waardoor ik perron 3 niet kon bereiken. Uiteindelijk met veel moeite de uitgang bereikt. Toen maar besloten niet verder te reizen,balen.Had erg naar de wandeling uitgekeken en dacht dat het alleen zaterdag en zondag een gekte zou zijn ivm de racen.Maar helaas. Toen maar terug naar huis gelopen met een extra slinger. Om 11.00uur thuis, nu aan de koffie met de reeds klaargemaakte muesli bol! Hoop dat jullie genieten van elkaar en de mooie route.Tot een volgende keer.

 • Jolanda E

  25-08-2023

  Het was weer een heerlijke wandeldag. De regen bleef uit en het werd nog flink warm. Fijne koffiestop bij Anna. Prachtige wandeling slingerend langs het Gein, mooie bermbloemen met vlinders en ons polderlandschap. Fort Nigtevecht was helaas alleen open in het weekend. We hadden een fijn lunchplekje langs de Vecht. Het ijsje bij Nelis heb ik overgeslagen om een lekker kopje thee te drinken bij mijn broer. Dank voor de gezelligheid allemaal en speciaal Pascal voor de organisatie!

 • Petra G

  25-08-2023

  Vakantie was het, zo'n mooie tocht, heerlijk weer en fijn gezelschap! Dank voor je goede organisatie en zorgzame begeleiding Pascal!

 • Gerrit v

  25-08-2023

  Pascal, bedankt. Het was vandaag een geslaagde wandeldag in de mooie omgeving van Abcoude en Weesp. Hartelijke groet, Gerrit