Reacties en foto's

 • ZA 28/10
  Groet - Schoorl: duinen en strand
  17 km
  Noord-Holland, Groet
  4/7 deeln.
 • ZA 28/10
  Groet - Schoorl: duinen en strand
  Noord-Holland, Groet
  17 km
  4/7 deeln.
 •  

 • Robert H

  ( organisator / routebegeleiding ) 28-10-2023

  Wat een heerlijke dag met een kleine,fijne,gezellige en enthousiaste groep dames.
  Wat heeft de weersvoorspelling ons weer bij de neus genomen. Voorspelling: hele wandeling in de regen. De praktijk: een paar miezer buitjes ( je kunt het eigenlijk geen regen noemen) en de rest van de dag droog. We genoten van de prachtige omgeving. Er was genoeg te zien onderweg. De mooie herfstkleuren, de grote blauwe kwallen op het strand en vooral de veel, nee heel veel, nee ontzettend veel paddestoelen kon iedereen enorm waarderen. De ene nog mooier dan de andere. Met als klap op de vuurpijl het afsluitende pad (voordat we weer in de bewoonde pad kwamen) bezaaid met verschillende paddestoelen waar we allemaal door de knieën gingen om de (o.a. schaarse en hier vollop aanwezige) paddestoelen rood met witte stippen te fotograferen.
  De afsluiting in het knusse, warme en gezellige restaurant de Bokkesprong maakte het helemaal af met een warm drankje en een appeltaartje. Top dag! Bedankt dames.

 • Martine C

  28-10-2023

  Wat een prachtige wandeling in Groet. Verrassende natuur, prachtige paddestoelen en een gezellige groep met een fijne organisator, Robert! Gezellige afsluiting in de Bokkesprong. Ik heb weer volop genoten. Voor herhaling vatbaar! Martine Colijn