Reacties en foto's

 • ZO 03/09
  Appel en Slichtenhorst
  24 km
  VOL
  Gelderland, Nijkerk
  12/12 deeln.
 • ZO 03/09
  Appel en Slichtenhorst
  Gelderland, Nijkerk
  24 km
  12/12 deeln.
  VOL
 •  

 • Hein A

  ( organisator / kaartlezer ) 03-09-2023

  Een zomerse dag met als uitvalsbasis Moeke, voormalig de Roode Schuur. Afrastering, prikkeldraad en vooral veel sloten zijn we gepasseerd. Vanwege de warmte was er behoefte aan drie pauzes waarvan de laatste heerlijk in de schaduw. Veel eeuwenoude agrarische enclaves en natuurgebieden hebben we aaneengeregen met vrolijk klaterende gesprekken. Dank allen voor jullie komst en gezelschap.

 • Akke V

  04-09-2023

  Tjee, nog helemaal geen andere reacties. Dát zijn we niet gewend! En dat na alweer zo'n mooie en gezellige Heinwandeling met de nodige greppels om in en uit te duiken, al dan niet met galante hulp. Prachtig landschap waarin we afwisselend door bos en open velden liepen en ook een rustig stukje asfalt meepikten. Tijdens de lunchstop een onderhoudend schouwspel boven onze hoofden: valk en kraai/raaf voerden strijd om het luchtruim boven ons. Mais, bermbloemen en gras stonden hoog en ook met de spruitjes lijkt het goed te gaan. De zon scheen uitbundig, maar die staat in september alweer laag genoeg om mooiere plaatjes op te leveren. Een heerlijke dag weer. Dank allemaal en tot gauw!

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Ottelien W

  04-09-2023

  Ha Hein, Akke en allemaal, wat was t weer heerlijk! Een zomerse dag, maar wèl al met herfstige zwammen en bovisten. Alle spieren en zintuigen mochten meedoen, we klimmen en klauteren, we balanceren, we luisteren of babbelen, we kijken, genieten van pracht-plekken, en dan opeens de geur van de stinkzwam. Fijn dat de fotograaf weer mee is, mooi om nog eens terug te kijken. Die slanke, roodbruine paddestoel, een amaniet, heet: de slanke roodbruine amaniet.. goh! De aardappelbovisten zijn talrijk en ìets kruimig dit seizoen. Nee, niet eten, ook niet met Bredase spruitjes. Hein, dank, Medewandelaars, dank, ik heb weer een topdag gehad. Groet en graag tot ziens, Ottelien