Reacties en foto's

 • DO 12/10
  Rondwandeling Heino
  16 km
  VOL
  Overijssel, NS Heino
  9/7 deeln.
 • DO 12/10
  Rondwandeling Heino
  Overijssel, NS Heino
  16 km
  9/7 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / kaartlezer ) 12-10-2023

  Rijdt de trein wel, rijdt hij niet…… gelukkig de trein reed. Regen of geen regen, helaas het laatste stuk van de wandeling wel. En helaas terug bij het station reed de trein net weg en de volgende ging niet maar gelukkig konden we wel met een buurtbus naar Zwolle, een heel avontuur…… En zo werd het al met al weer een bijzondere en mooie wandeldag. Een nat bos vind ik er altijd wat mysterieus uit zien vooral de donkere stammen van beuken bomen vind ik een beetje spannend zelfs…… Aan het begin nog een heel klein kikkertje gezien, wel gek eigenlijk in deze tijd van het jaar en hopelijk hebben we andere kikkertjes niet over het hoofd gezien, met alle gevolgen van dien. Al met al weer een bijzondere dag, ik ben nu wel blij dat ik lekker thuis ben onder een dekentje op de bank. Groetjes Annelies en tot een volgende keer maar weer.

 • Magrietha K

  12-10-2023

  Het voordeel van een wandeling op een doordeweekse dag is dat het zéér rustig is en zeker met het voorspelde weer…. Dus we kwamen bijna niemand tegen. Prachtig waren de paden rondom het Nijenhuis. En een draaihek, die een èrg krappe doorgang heeft! Rugzak af en we konden er door 😀. De EKO-boerderij was een prima plaats om even te rusten en vanuit de “skybox” konden we de 🐖🐖🐖 varkens zien. Bij Het Reelaer nog een 🦌ree gespot! Annelies: wat geweldig dat je steeds zulke mooie lanen, paden en weggetjes in je route hebt!! Bedankt en tot later.

 • Tiny J

  12-10-2023

  Het was weer een twijfelachtige zaak, het openbaar vervoer. Maar, we zijn gearriveerd en weer thuis gekomen. Andersom gelopen vond ik deze wandeling misschien nog wel mooier. Heerlijk, zo'n druipend bos, dan is regen toch minder erg dan in de stad of tussen de weilanden. Annelies, dank voor de organisatie en allemaal tot een volgende wandeling.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Klik hier voor de foto's van deze tocht