Reacties en foto's

 • DO 19/10
  Callantsoog achterland en strand
  20 km
  Noord-Holland, Callantsoog
  4/7 deeln.
 • DO 19/10
  Callantsoog achterland en strand
  Noord-Holland, Callantsoog
  20 km
  4/7 deeln.
 •  

 • Robert H

  ( organisator / routebegeleiding ) 19-10-2023

  De weersvoorspelling zet mij vaak op het verkeerde been en blijkt het weer mee te vallen. De deelnemerslijst zet mij ook regelmatig op het verkeerde been en blijkt dan tegen te vallen Wekenlang 7 deelnemers op de lijst en dan 2 dagen voor de wandeling gereduceerd worden tot 3 deelnemers 🙃 Vandaag op pad met één vrouw en drie (waaronder ik zelf) mannen. Meer mannen dan vrouwen is een zeldzaamheid bij mijn wandelingen. In een hoog tempo (5,5 km per uur, vrouw voorop) de wandeling, inclusief pauzes (waaronder koffie bij camping de Nollen) in 4 uur en een kwartier gedaan. Dat is een half uur sneller dan anders.
  De eerste 3 uur en een kwartier heerlijk (droog) weer. Warmer dan gedacht en de jassen gingen uit.
  Het laatste uur (o a. een half uur langs het strand) een pittige bui. ondanks paraplu's en poncho's behoorlijk nat geregend. Tijdens het afsluitende drankje bij het behagelijke restaurant Dorpszicht waren de kleren al snel weer zo goed als droog. Dame en heren, de laatste der Mohikanen, bedankt voor julie deelname aan deze sportieve dag!

 • Jan K

  19-10-2023

  Beste Robert en medewandelaars, Vandaag weer een nieuw stukje Noord-Holland ontdekt en dat was zeer de moeite waard. Op het laatste uur na was het prima wandelweer, waarbij de jassen al snel opgeborgen werden. Vooral het Zwanenwater is een prachtig natuurgebied. Robert, bedankt voor de organisatie en Adrie en Hans voor de leuke gesprekken. De wandeling was 20,5 km met een gemiddelde van precies 11 minuten per km. Tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen (tussen 5 en 5,5 km/pu)

 • Hans A

  19-10-2023

  Bedankt Robert voor de organisatie van deze wandeling in de kop van Noord-Holland. Alleen de die-hards bleven vandaag over, alhoewel op het laatste uur na het weer best aardig was. De beide andere medewandelaars ook bedankt voor de gezelligheid.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen (tussen 5 en 5,5 km/pu)