Reacties en foto's

 • WO 08/11
  EARLY BIRD in het Twiske met LUNCH
  18 km
  Noord-Holland, Landsmeer
  6/7 deeln.
 • WO 08/11
  EARLY BIRD in het Twiske met LUNCH
  Noord-Holland, Landsmeer
  18 km
  6/7 deeln.
 •  

 • Robert H

  ( organisator / kaartlezer ) 10-11-2023

  Daar was ie dan....mijn 100ste wandeling sinds de start in september 2021. Wat een heerlijke wandeling met leuke mensen,bijzondere vertrektijd, goed weer, mooie omgeving en verrassingen in de vorm van kado's, koffie/thee bij Twiske Haven die op dit tijdstip eigenlijk nog gesloten is, drassige paden en originele kaarsen ( 1 0 0 ) in mijn broodje geitenkaas bij cafe de Driesprong. Bedankt dames en heer voor deze heerlijke ochtend... Ik heb genoten!!!

 • Joss S

  08-11-2023

  Beste Robert, Jouw " Early Bird" wandeling was er een, waarbij de deelnemende duiven (zeven wandelaars) eerder op de klep vielen, dan verwacht in jouw tijdsschema. Nu wil ik met graagte jou complimenteren met de nieuwe ideeën, die jij met jouw kaartlezerschap presenteert op deze site. Lunchwandelingen zijn daar een voorbeeld van, nu dan ook deze Early Birdwandeling, waarbij óók het aanvangstijdstip zal en kan veranderen, nog vroeger als ik ke goed beluisterd heb, the sooner the better. Met ons groepje van zeven, heerlijk gewandeld in een " lekker " tempo door het waterrijke landschap in de omgeving van Oostzaan, Landsmeer en den Ilp. De lunch die zo goed als klaarstond bij de Driesprong in Landsmeer, smaakte dan ook heerlijk. Robert dank voor jouw organiseren, dat wij getuige mochten zijn van jouw honderdste georganiseerde wandeling en je extra werd bedacht door jouw vriendin Simone, maakten de plussen alleen maar groter. Elena, Pien, Annemieke, Petra, Simone en last but not least Robert dank voor jullie gezelschap en de prima wandelsfeer, treingroeten Joss

 • Annemieke K

  08-11-2023

  Zonder dat iedereen het in de gaten was Robert opeens aan de organisatie van de 100e wandeling. Wat een groot aantal en het mooie is dat iedere wandeling geweldig geregeld is. Op tijd de koffie, de lunch soms buiten op een bankje of op een leuke lokatie. Altijd gezellig. Vandaag was de lunch op ons bekende adresje en buitengewoon lekker. Thanks Robert en iedereen die meeliep ook bedankt. Hasta Luego. Ik zie jullie graag terug.

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen