Reacties en foto's

 • WO 08/11
  Westerbork, Orvelte en de Orvelteheide
  20 km
  VOL
  Drenthe, Westerbork
  14/14 deeln.
 • WO 08/11
  Westerbork, Orvelte en de Orvelteheide
  Drenthe, Westerbork
  20 km
  14/14 deeln.
  VOL
 •  

 • Ton v

  ( organisator / kaartlezer ) 08-11-2023

  Leuke en mooie wandeling! Het parkeren in Westerbork is en blijft zeer onduidelijk, maar ik hoop dat het voor iedereen goed is gegaan. Zelf schrok ik mij rot, niet om een parkeerbon, maar omdat ik mijn portemonnee met allerlei pasjes kwijt was. Gelukkig bleek deze thuis te liggen, en dat was een pak van mijn hart.
  De horeca s waren gastvrij en in Orvelte werkte men met een turbo bediening, en dat kom je niet vaak tegen. De weergoden waren ons gunstig gezind, want bij terug komst in Westerbork begon het pas te regenen. Wat een telefoontje al niet kan doen! 😊 Al met al een geslaagde dag! Ik wil een aardige wandelaar en wandelaarster nog bedanken voor de aangeboden drankjes. Ik heb nog wat foto’s geschoten, dus klik op de link en geniet nog even na! Allemaal bedankt voor de sportieve gezelligheid en tot ziens! Ton.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Lotty S

  09-11-2023

  Ha, ha! Niet alleen de sportiefste, maar ook de muziekaalste van de groep! (Zie de foto's). Leuk, dat er toch nog een paadje was, wat ik nog nooit gelopen had! En dat in mijn "achtertuin"!]

 • Erika d

  08-11-2023

  Ton bedankt voor het organiseren. Het was weer een mooie wandeling. We hebben zelfs nog even kunnen genieten van een zonnetje, en verder natuurlijk van de leuke gesprekken. Tot volgende keer.