Reacties en foto's

 • DO 16/11
  Rondwandeling Dalfsen
  14 km
  VOL
  Overijssel, NS Dalfsen
  9/9 deeln.
 • DO 16/11
  Rondwandeling Dalfsen
  Overijssel, NS Dalfsen
  14 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Annelies C

  ( organisator / routebegeleiding ) 16-11-2023

  Het was een prachtige dag vandaag. Allemaal gezellige mensen, de natuur kon haast niet mooier, gelukkig niet al te grote plassen, geen water uit de hemel maar een flauw zonnetje, veel paddestoelen in vele verschijningsvormen en formaties, een hartelijke ontvangst in de horeca, tot slot een mooi laatste stukje naar het station waar iedereen zijns weegs weer ging en nog 4 mensen reisden met mee mee naar Zwolle 🤓. Bedankt allemaal dat jullie met mij meeliepen en graag tot een volgende keer. Groetjes Annelies.

 • Klaasje H

  16-11-2023

  Hallo Annelies, Het was een heerlijke wandel dag! Genoten van prachtige herfstkleuren, mooie route en gezellige mede wandelaars. Dank je wel voor de organisatie en iedereen voor de fijne dag. Groetjes, Klaasje

 • Martin S

  16-11-2023

  Dank Annelies, en wandelgenoten. Ben bevoorrecht dat ik zomaar kan deelnemen, als beginneling. Fjjn dat je zoiets moois organiseert. En zo'n mooi en divers gezelschap als vandaag op de been weet te brengen. Hulde daarvoor. De zon en omgeving lachten ons toe. En over dat bankje, dat je wil neerzetten op een mooie plek, laten we het daar later over hebben. Het was een fijn feestje vandaag. Dank ook aan de rest. Smaakt naar meer, ook de krentenwegge met boter.

 • Magrietha K

  16-11-2023

  Vandaag was het de mooiste èn de droogste dag van de week! Goed uitgekozen 😉. Wat zagen we op deze route ontzettend veel paddenstoelen: van héél klein tot groot. Duizenden of miljoenen? Het pad over de stikwal is een topper: met de hele oude bomen erop. Als je daar dan loopt en je kijkt naar beneden: zó mooi! En bij het Boskamp onderweg werden we gastvrij ontvangen ☕️. Wat wil je nog meer? Annelies en medewandelaars: dank voor deze prima dag.

 • Tiny J

  16-11-2023

  Wat een mooie wandeling vandaag, erg fotogeniek. Het weer was perfect, droog, een waterig zonnetje af en toe en een fijne temperatuur. Annelies, bedankt maar weer voor de organisatie en allemaal tot een volgende wandeling.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/u)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht