Reacties en foto's

 • ZA 28/10
  Van Eijsden via België naar Maastricht
  15 km
  Limburg, NS Eijsden - NS Maastricht
  10/11 deeln.
 • ZA 28/10
  Van Eijsden via België naar Maastricht
  Limburg, NS Eijsden - NS Maastricht
  15 km
  10/11 deeln.
 •  

 • Coralie v

  ( organisator / kaartlezer ) 29-10-2023

  Een dag vol verrassingen! Begon met volop zon die niet was voorspeld. Dan een pontje dat onverwachts niet wilde varen. Dus een alternatieve wandeling was nu nodig, die ik gelukkig wel in mijn hoofd had.. Jullie waren heel prettig gezelschap, waardoor het voor mij een topdag werd! Hoe was het voor jullie? En Wilma, bedankt weer voor de prachtige fotoos!

 • Ruud v

  29-10-2023

  Een verrassende dag. Regen voorspeld, maar grotendeels droog en zelfs wat zon. Een onverwachte wandeling aan de andere kant van de rivier, waar ik nog nooit gelopen had over afwisselend terrein (volgende keer neem ik een kapmes mee). Fijne gesprekken. Ik heb volop genoten. PS. tijdens wandelvakanties maak ik heel veel foto's, echter maak nu een diepe buiging voor Wilma niet alleen veel schiet, maar er ook nog binnen korte tijd een mooi fotoalbum van weet te maken.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Els D

  29-10-2023

  Een topdag,met een byzondere avontuurlijke wandeling langs de rechter oever van de Maas. We hebben doornige braamstruiken en modderpoelen moeten trotseren en ook takken en boomstammen zaten ons af en toe dwars. Helemaal blij en voldaan ben ik samen met andere wandelaars in Maastricht neergestreken op een gezellig terras. Eind goed al goed!

 • Wilma S

  28-10-2023

  Hoi Coralie en medewandelaars.... Op deze laatste dag van de zomertijd werden we verrast op de geplande route... De Pond vaart niet!! En NU?? Maar onze organisator weet snel nog een route uit haar hoge hoed te toveren en verraste ons wederom met een mooi alternatief in ons Limburgse land. Maar...als je in de natuur een tijdje niet geweest bent, dan wordt je overspoeld met dichtgegroeide paadjes...HA...HA.. onze Limburgse Jungle aan het water. Gelukkig heeft iedereen het zonder kleerscheuren vanaf gebracht en die ene bui ,die ons op dat moment vergezelde , was van korte duur. Verder perfect wandelweer , gezellige horeca`s , een gezellige groep en Coralie...je had het ook vandaag weer voor elkaar.. Een verrassende tocht en een groot deel zonovergoten...mooi afscheid van de zomertijd! Dank je wel voor het initiatief en het aanbod de oorspronkelijke tocht in het voorjaar nog eens te lopen. Ik heb genoten vandaag.. En voor alle wandelmaatjes die hopelijk ook hebben kunnen genieten...tot een volgende keer en hieronder de link voor het fotoverslag van deze survivaltocht.. Groetjes Wilma

  Klik hier voor de foto's van deze tocht