Reacties en foto's

 • WO 01/11
  De natuur tussen Beilen en Spier
  20 km
  VOL
  Drenthe, Beilen
  15/15 deeln.
 • WO 01/11
  De natuur tussen Beilen en Spier
  Drenthe, Beilen
  20 km
  15/15 deeln.
  VOL
 •  

 • Ton v

  ( organisator / kaartlezer ) 01-11-2023

  Deze wandeling zat vol verassingen! Leut was een leuk en gezellig startadres, toen we weggingen werd het droog, de route was mooi en afwisselend, bij van der Valk ging het (bijna) goed, de Woudzoom was definitief gesloten, en als kers op de taart, liepen we op de Moraine heide totaal vast.
  Maar ondanks de extra kilometers door een ruige heide heb ik niemand horen klagen. Super!
  Al met al een geslaagde dag! Ik wil twee aardige wandelaarsters (en Esperanza 😊) nog bedanken voor de aangeboden drankjes. Ik heb nog wat foto’s geschoten, dus klik op de link en geniet nog even na! Allemaal bedankt voor de sportieve gezelligheid en tot ziens! Ton.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Ineke J

  02-11-2023

  Wat een mooie, afwisselende wandeling was het vandaag. Op de heide was het even behoorlijk buffelen door het gebrek aan een pad, maar toch volbracht. Bij Leut was het erg gezellig om nog even wat te drinken na de wandeling. Ton, super bedacht voor het regelen van deze heerlijke dag.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

 • Joop S

  01-11-2023

  Bedankt Ton voor de leuke wandeling. Door andere verplichtingen was het voor mij niet meer mogelijk om een drankje na afloop te nuttigen. Een ieder weer bedankt voor de gezelligheid tijdens de wandeling. En tot een volgende keer!

 • Lotty S

  01-11-2023

  Het was inderdaad een leuke wandeling met een extra survival-gehalte. Ton waagde zijn leven met het plat houden van een hek met stroomdraad. Leuk om te zien, dat het oude uitleenadres voor hulpmiddelen was omgebouwd tot een leuk restaurant. En mijn regenbroek was totaal overbodig!

 • Anja G

  01-11-2023

  Hallo wandelaars, Weer een mooie ietwat avontuurlijke wandeling. Heel leuk. En de regen....viel enorm mee. En na afloop even bijkletsen en iets drinken. Gezellig. En ...22 km gelopen! Ton, bedankt voor de wandeling