Reacties en foto's

 • ZO 22/10
  Struinen over de Posbank
  16 km
  VOL
  Gelderland, NS Velp - NS Rheden
  11/11 deeln.
 • ZO 22/10
  Struinen over de Posbank
  Gelderland, NS Velp - NS Rheden
  16 km
  11/11 deeln.
  VOL
 •  

 • Erika T

  ( organisator / kaartlezer ) 23-10-2023

  Wij hebben samen een mooie dag 17,5 km gestruind en op de Posbank zelf een lus van een achtje gelopen. Zoals aangekondigd met best wat hoogteverschillen die het wat zwaarder maakten. Het was een fantastische herfstdag met behoorlijk wat zon en wij hebben heel wat (eetbare) paddenstoelen gezien.
  Dank jullie wel voor de gezelligheid en wellicht tot een folgende keer.


  groetjes Erika -------->Nog een reactie voor diegenen die niet mee waren:

  Willie, die niet mee is geweest en zich netjes had afgemeld maakte me net attend erop dat ik een foutje heb gemaakt. SORRY aan afwezigen!!
  Ik heb per abuis aangevinkt wie afwezig was, maar erover heen gelezen dat dit bedoeld is voor deelnemers die zich ook niet hebben afgemeld.
  Een ieder had zich afgemeld dus het repel wat vanuit de wandelsite is verstuurd kwam door mijn foutje en ik heb dit ook aan de wandelsite laten weten. --------> leuke foto's dankjewel Netty

 • Geke G

  22-10-2023

  Het was een prachtige herfstwandeling met de nodige hoogteverschillen. Gezellige groep en prettige organisatie door Erika. De totale hoogtemeters waren 609 m. Dank je wel Erika voor de organisatie en de medewandelaars voor de gezelligheid.

 • Netty v

  22-10-2023

  Wat heb ik genoten van de mooie struinroute door de Postbank. Dankzij de perfecte en prettige begeleiding van Erika, het mooie wandelweer, een gezellige groep, voldoende korte pauzemomenten en prima horeca is het een zeer geslaagde dag geworden. Erika heel erg bedankt voor de organisatie en begeleiding. Iedereen bedankt voor zijn/ haar bijdrage aan deze heerlijke wandeldag. Het smaak naar meer Erika! Ik ben wat later in de wandeling begonnen met enkele foto’s te maken en die kun je via onderstaande link bekijken.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo

  Foto's: https://myalbum.com/album/Rbzy4snGk3GJFd/