Reacties en foto's

 • ZA 28/10
  Door de mooie architectuurstad Rotterdam
  15 km
  VOL
  Zuid-Holland, NS Rotterdam CS
  8/8 deeln.
 • ZA 28/10
  Door de mooie architectuurstad Rotterdam
  Zuid-Holland, NS Rotterdam CS
  15 km
  8/8 deeln.
  VOL
 •  

 • Rijkert K

  ( organisator / kaartlezer ) 28-10-2023

  Even kreeg ik halverwege het gevoel: wat jammer dat ik deze wandeling niet zelf bedacht heb! Veel afwisseling, interessante (hele hoge!) gebouwen, bruggen over de Maas, fraaie schepen in deze industriestad, en zelfs wat natuur maakte deze wandeling erg bijzonder. Maar dat zullen wel meer mensen vinden, want hij staat als NS-wandeling al jaren als succesvolle route geboekt, ook nog eens keurig onderweg gemarkeerd met de bekende stickers. Maar ook de routebeschrijving, plattegrond en de GPS-codes zijn te downloaden, wat maakt dat deze route erg toegankelijk is.
  We waren met een klein groepje, maar dat was misschien juist wel gezellig! En dat de voorspelde regenbuien niet kwamen opdagen was ook een meevaller! Kortom: een succes!

 • Wim S

  29-10-2023

  Feest dat deze toporganisator zijn vleugels buiten Den Bosch uitslaat. En wel met groot succes. Dankjewel Rijkert en tot spoedig in...., nee daar rust vast nog embargo op.

 • Conny K

  28-10-2023

  Na alle regen van de laatste tijd zag ik een tikje op tegen deze wandeling. Zouden we uren in de nattigheid lopen door een grauw ongezellig Rotterdam? Niets was minder waar! Het bleef de hele dag droog, en zelfs piepte er zo nu en dan een zonnetje tussen de wolken door. We liepen een verrassende en afwisselende route langs prachtige panden van rond 1900, langs havens en schepen, langs torenhoge nieuwbouw en beklommen menige trap. Een geweldige wandeling door een prachtige stad. Ik zal de foto's delen op de FB pagina van de wandelsite.

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Joke K

  28-10-2023

  Vandaag een mooie wandelroute gelopen met een leuk groepje medewandelaars. Dank voor het organiseren hiervan. Groetjes, Joke