Reacties en foto's

 • ZO 19/11
  Kliekjesloop rondom Doorn
  21 km
  VOL
  Utrecht, Doorn
  9/9 deeln.
 • ZO 19/11
  Kliekjesloop rondom Doorn
  Utrecht, Doorn
  21 km
  9/9 deeln.
  VOL
 •  

 • Theo L

  ( organisator / kaartlezer ) 19-11-2023

  Terugblikkend: we lopen een heerlijke zondag in de herfstbossen van de Utrechtse Heuvelrug. Herfst overal; veel bladval de afgelopen dagen. Zo dik op een aantal
  plekken dat we de niet zichtbare modderige brei eronder niet konden ontwijken en voelden om onze schoenen. Tja, de herfst loopt ook. Dat wil zeggen: deze loopt nu snel op z'n eind. Bijna kale boomkruinen. Over anderhalve week al weer wintertijd.
  We zagen nog aan de voet van een spar de grote sponszwam en in een berm exemplaren van de kluifjeszwam. Heerlijk was de zit in Het Rosarium in Doorn.
  Misschien ook een goede uitvalsbasis voor volgende wandelingen. De wandeling komt zeker volgend jaar weer op de agenda. Dan zullen weer nieuwe kliekjes gevonden en gelopen worden.
  Wandelaars van deze kliekjesloop: het was een heerlijke dag met elkaar

 • Ottelien W

  20-11-2023

  Ha Theo, ha Medewandelaars, ja, t was weer fijn. Lekker buiten zijn, lopen, ademen, bewegen. De bomen, de blaadjes in al die herfstige tinten. Plezierig met elkaar, bespreken wat ons bezighoudt, maar vooral genieten en beleven, nieuwe paden ontdekken in vertrouwd bosgebied. De zwarte specht, nog wel wat paddenstoelen, een olifantenpaadje in aanleg, flink stampen met elkaar. Het pad ontstaat al lopende. De regen toch ook even. Ik hoop dat er nu genoeg gevallen is om ook de diepe ondergrond te verzadigen. Het is zompig nat hier en daar. Lekker. Dank Theo, dank medewandelaars voor weer een fijne buitendag. Groet en graag tot ziens, Ottelien

 • Betty v

  20-11-2023

  Dank je wel, Theo, voor je heerlijke kliekjes! Ik heb genoten! met vriendelijke groet, Betty