Reacties en foto's

 • WO 03/01
  Op zijn Italiaans proosten bij Nostrano!
  16 km
  VOL
  Drenthe, Sleen
  15/15 deeln.
 • WO 03/01
  Op zijn Italiaans proosten bij Nostrano!
  Drenthe, Sleen
  16 km
  15/15 deeln.
  VOL
 •  

 • Ton v

  ( organisator / routebegeleiding ) 04-01-2024

  Het was vandaag een bijzondere dag! Wandelen met echt Hollands weer en na de wandeling een gastvrij en warm Italiaans ontvangst door Mafalda en Clemens van “Nostrano”. Zij hadden de tafels klaarstaan met de vele (h)eerlijke Italiaanse producten op de achtergrond. “Nostrano” (van eigen bodem/niet vreemd) deed zijn naam eer aan, want het werd echt genieten! Voor het proeven konden we toosten op een gezond en sportief 2024. Van Mafalda en Clemens kregen we regelmatig uitleg over de vele Italiaanse producten. Zij hadden diverse producten zelf in Friuli ingekocht, dus Italiaanser kan je het in Nederland niet krijgen. Al met al hebben Mafalda en Clemens ons verwent en was het echt gezellig! Ik heb tijdens deze gezellige dag een aantal foto’s geschoten, dus klik op de link en geniet nog even na! Ton. Grazie a tutti per la bella giornata e a presto. (Allemaal bedankt voor de gezellig dag, en tot ziens)

  Klik hier voor de foto's van deze tocht

 • Jan K

  04-01-2024

  Beste Ton en medewandelaars, We hadden ons geen beter begin van het wandeljaar kunnen wensen. Het bleef vrijwel droog en we kregen een voortreffelijke antipasta voorgeschoteld. Ton, hartelijk dank voor de organisatie en medewandelaars voor de leuke gesprekken. Tot een volgende keer.

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Harry B

  04-01-2024

  Prachtige tocht was het weer, Ton. En wat was het een prachtige Italiaanse afsluiting. Het eten,drinken de geweldige gastvrijheid van erg lieve mensen. Het was Genieten en voor herhaling(en) vatbaar. Ton en medewandelaars bedankt voor een mooie dag. Tot een volgende keer!

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)

 • Coby S

  04-01-2024

  Het was erg leuk gisteren Ton, de proeverij was een goed idee en heel gezellig!

  Ik vond het tempo: Lekker rondkijken (lager dan 4 km/pu)

 • Ineke J

  04-01-2024

  Wat een super leuke start van 2024. Een lekkere wandeling en de proeverij was geweldig. Ton, heel erg bedankt voor het organiseren van de eerste dag in het nieuwe jaar.

  Ik vond het tempo: Ontspannen tempo (tussen 4,5 en 5 km/pu)