Reacties en foto's

 • ZA 11/11
  Paleispark Paleis het Loo in herfstkleuren
  18 km
  Gelderland, Apeldoorn
  7/12 deeln.
 • ZA 11/11
  Paleispark Paleis het Loo in herfstkleuren
  Gelderland, Apeldoorn
  18 km
  7/12 deeln.
 •  

 • Astrid P

  ( organisator / kaartlezer ) 11-11-2023

  Voordat de wandeling van start ging, dronken we een kopje koffie in de lobby van hotel Het Loo. De verschillende weer-apps lieten een dreigend weerbeeld zien van een grote hoosbui precies om 10.30 uur, maar de werkelijkheid bleek gelukkig anders; het bleef droog en afgezien van een regenbui rond 13 uur was het een stralende zonnige herfstdag. Het eerste deel van de route was door een parkachtige landschap langs vijvers met een aantal pittoreske historische gebouwtjes en het (voor mij) immer ontroerende paarden-/dierenkerkhof. Op de veranda van de vrolijk blauw/wit gestreepte 'badtent' aan de hoge veldvijver hielden we onze eerste stop voor een kleine versnapering. De route vervolgde langs oude sprengen in een goudgekleurd herfstbos. Onze lunchstop hielden we op een bankje bij 'Emma's Oord'. Door een ietwat heuvelachtig terrein kwamen we bij een wildobservatieplaats. Helaas hield het wild zich verscholen vandaag. Vandaaruit voerde de route ons terug langs het hertenkamp, dat in deze periode helaas niet geopend is voor wandelaars wegens de bronstperiode. In grand café Prins Hendrik Garage sloten we deze prachtige herfstdag samen gezellig af met drankje.
  Beste medewandelaars; hartelijk bedankt voor jullie aangename gezelschap! We hebben leuke gesprekken gevoerd en samen genoten van de mooie tocht. We komen elkaar vast weer tegen bij een volgende wandeling.

 • Regieneke B

  14-11-2023

  Astrid, nogmaals hartelijk dank voor de mooie wandeling. Het was voor mij een eerste bezoek aan dit park en bos. Een positieve verrassing. Groot, mooi, afwisselend, rustig, interessant. Van plan nogmaals te gaan, al dan niet in combinatie met een paleisbezoek. Fijn dat Astrid de weg wees want anders was ik zeer zeker verdwaald. Ook gezellig gepraat met de medewandelaars. Groetjes Gieneke.

 • Dorien C

  11-11-2023

  Het was een hele mooie en gezellige dag. Bedankt daarvoor allemaal! Groetjes Dorien