Reacties en foto's

 • ZA 27/01 - ZO 28/01
  Veluwe Culinair Wandelweekend
  40 km
  VOL
  Gelderland, Nunspeet
  10/10 deeln.
 • ZA 27/01
  t.e.m.
  ZO 28/01
  Veluwe Culinair Wandelweekend
  Gelderland, Nunspeet
  40 km
  10/10 deeln.
  VOL
 •  

 • Robert H

  ( organisator / routebegeleiding ) 29-01-2024

  Wat een fantastisch (zonovergoten) weekend! Een hele fijne groep met allemaal leuke mensen.

  In september 2021 begon ik met het organiseren van dagtochten en vanaf oktober 2023 kwamen daar de weekenden bij.

  Dit weekend voor de vierde keer op de Veluwe deze wandeltweedaagse georganiseerd.

  Dit keer met een internationaal gezelschap. Een man uit Italië en een vrouw uit Oekraïne. Het gaf hun de mogelijkheid om Nederlands te oefenen waar anderen hun Engels konden bijspijkeren.

  Tijdens de wandelingen genoten we van de natuur, het weer en van elkaar. Het diner op de eerste dag en de dinch op de tweede dag waren smaakvol.

  Het was zo'n weekend waar alles klopte!
  De vele enthousiaste reacties van de deelnemers geven mij nog meer motivatie om door te gaan met het organiseren van deze weekenden.

  Ik heb Geweldig Genoten!

  Het wandeltempo in het weekend was behoorlijk doorlopen (5 a 5,5km per uur)

 • Gianluca L

  29-01-2024

  Onvergetelijk Weekend in de Veluwe met Topgids Robert! Recensie: Dit weekend hebben mijn vriendin en ik de schoonheid van de Veluwe mogen ervaren tijdens een fantastisch wandel- en culinair avontuur, en het was simpelweg onvergetelijk! Gelegen in Noord-Holland, biedt de Veluwe een perfecte mix van rustige natuur en adembenemende landschappen, van dichte bossen tot uitgestrekte heidevelden. Het hoogtepunt van ons weekend was zonder twijfel onze gids, Robert. Zijn diepgaande kennis van de streek maakten elke wandeling zowel leerzaam als vermakelijk. Robert leidde ons langs verborgen routes en liet ons de onontdekte schoonheden van de Veluwe zien. Naast het wandelen was het culinaire gedeelte van het weekend fenomenaal. De lokale gerechten waren niet alleen authentiek, maar ook ongelooflijk smaakvol. Van traditionele regionale specialiteiten tot innovatieve culinaire creaties, elke maaltijd was een ware ontdekkingstocht voor onze smaakpapillen. Robert's keuzes voor restaurants maakten elke maaltijd uniek en onvergetelijk. Kortom, dankzij Robert's deskundige leiding, zijn vriendelijke benadering, en zijn passie voor zowel de natuur als culinaire verwennerij, was ons weekend in de Veluwe een ervaring om nooit te vergeten. Wij raden deze reis ten zeerste aan aan iedereen die houdt van wandelen, de natuur en heerlijk eten. Een groot compliment aan Robert, de beste gids die je je kunt voorstellen!

  Ik vond het tempo: Behoorlijk doorlopen (tussen 5 en 5,5 km/pu)

 • Erwin d

  28-01-2024

  Voor mij was het de 1e keer dat ik met de Wandelsite een weekend heb geboekt. Ik heb er absoluut geen spijt van. De omgeving die was uitzocht was heel erg mooi. De groep wandelaars kon het met elkaar heel goed vinden. Robert heeft tijd en energie in dit weekend gestoken. Koffie met evt. gebak bij ontvangst op de 1e dag. Heerlijk eten in het hotel met overnachting dat hij heeft uitgezocht. Als er vragen waren, dan was Robert er. Een extra korte stop inlassen, geen punt. Echt een heel fijn weekend gehad met vele gesprekken met hele leuke en gezellige wandelaars.

  Ik vond het tempo: Rustig rondkijken (ca. 4 km/pu)